Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про будівництво нових об’єктів в Тернополі, меценатство, роботу комунальних служб та громадського транспорту, говорили на днях тернопільський мер Сергій Надал та учасник проекту “Купи зустріч з людною”, Микола Бучинський. Годинна зустріч з мером обійшлася в 200 гривень.

Зустріч з міським головою купила родина Бучинських. Безпосередньо на зустріч з Сергієм Надалом прийшов голова сім’ї – пан Микола. За зустріч прийшлося віддати 200 гривень.

Серед інших знаменитостей міста найдорожчим виявився Володимир Лех – головний редактор телеканалу “Рада”, телеведучий, екс-журналіст телекомпанії “TV-4″. За нього віддали 450 гривень. За таку ж саму грошову суму мали купити Сергія Притулу, однак дівчина, яка цю ставку запропонувала не прийшла розрахуватись.

Проект «Купи зустріч з людиною» організовувала молодіжна громадська організація «АЙСЕК». Благодійний аукціон проходив в одній із соціальних мереж. За зібрані кошти будуть придбані необхідні речі для дитячих будинків міста.

Загалом організатори зібрали 7900 грн. за які будуть придбані необхідні речі для дитячого бу удинку для дітей шкільного віку, дитячого будинку «Вифлеєм» та дитячого будинку в с. Петрики.

Позиція ТТ. В заголовку ми не просто так написали, що "Тернопільський тиждень" готовий виплатити, але не меру, звісно, чи якійсь організації, навіть якщо вона благодійна, а на потреби конкретної дитини, лікування, допомогу, тощо, скажімо кілька тисяч гривень (ну, хоч чимось допоможемо, ми не багаті - прим.ТТ)

Але якщо міський голова Тернополя Сергій Надал погодиться на таке інтервю з ТТ (бо офіційно ми ось як третій рік на це не можемо отримати згоду, навіть прохання про банальний коментар до тієї чи іншої нашої публікаці наразі ігноруються, що, мяко кажучи, є неправильно) , де він дасть відповіді на наші питання - то радо розділимо з ним цю фінасову допомогу, яку, як ми і задекларували, надамо для когось з тих, хто цього дійсно потребує.

Чекаємо на відповідь, шановний Сергій Віталійович ...

З повагою, Віталій Гнатюк, ТТ

        

Коментарі  

 
+1 #3 знаючий 14.03.2013 14:02
туфта, надал робить помилку, бо коли немає позиції - зявляються домисли, а те що мер уникає журналістів взагалі - факт, і йому рейтингу це не додає, коли було якесь його відкрите спілкування з пресою? хто згадає? ось так то, навіть ті його колишні посиденьки за кавою з журналістами залишилися в минулому, хоча задум був непоганий
Цитувати
 
 
-1 #2 Славко 14.03.2013 13:50
Така пропозиція від жовчного видання "Тернопільський тиждень" - це, мяко кажучи, відверте знущання.
Надал правильно робить, що вас ігнорує.
Цитувати
 
 
+4 #1 обєктивно 14.03.2013 13:10
впевнений Надап би в десяток разів більше заплатив, що тільки його залишили в спокої, бо спитати його таки є про що :sad:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.