Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цей матеріал з доказами надісланий був на всі, фактично, сайти, які менш-більш популярні на Тернопільщині. Якого милого  його не опублікували портали – думайте самі. Може всі так перелякані Петром Гочем, який, кажуть, і є співвласником цього анонімного сайту?

Ну ми точно "ненапуджені" цим чиновником, якому свободівець Головко, хоч і думаємо, що не треба було нардепу так публічно чинити, дав у мордяку.

Тож публікуємо.

Досі в журналістських колах немає повної інформації, хто ж є власником тернопільського анонімного сайту «За Збручем» www.zz.te.ua. Певні здогади про адміністраторів, журналістів, фото- та відеокореспондентів є, однак хто формує політику висвітлення тих чи інших подій залишається для більшості журналістів загадкою.

Нещодавно на згаданому сайті з’явилась новина «Піарники Надала мочать Віктора Ющенка (відео)», але за якийсь час в заголовку новини слово «Надала» було замінене на слова «міської ради».

Проте, новина з старою назвою була поширена на інших ресурсах, зокрема на сайті  www.ukr.net в розділі «Тернопільські новини». Знайти новини зі старою назвою легко можна і у пошуковику www.google.com.ua. Стара назва фігурує і в стрічні посилання на новину на самому сайті «За Збручем».

Зрозуміло, що для таких змін необхідне «благословення» людей, які впливають або формують напрямок роботи сайту. Ними можуть бути або власники, або спонсори, що за гроші в такий спосіб вирішують питання покращення свого іміджу.

Ким є у цьому випадку міський голова Надал? Можливо, співвласником або спонсором анонімного тернопільського сайту?

alt

 

 

 

 

 

 alt

 

 

  alt

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.