Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Комунальні служби Тернополя від самого ранку працюють у посиленому режимі, щоб забезпечити нормальне функціонування міста. Як це у них виходить – залишимо оцінювати самим городянам. Але у міській раді запевняють, що роблять усе від них залежне.

Загалом для прибирання снігу сьогодні задіяно близько тисячі людей. Це працівники комунального підприємства «Міська шляхово-експлуатаційна дільниця», приватних підприємств і ЖЕКів. Шість піскорозкидачів від самого ранку посипають дороги, а близько 16 одиниць легкої техніки очищають тротуари і пішохідні зони.

В даний час тернопільські дороги посипають піщано-сольовою сумішшю. Але «працює» вона тільки до мінус 10 градусів. Якщо температура повітря ще знизиться, користі від посипання вже не буде.

– Дана піщано-сольова суміш вона створює кашу, яка знову ж таки незручна водіям, але ми не спішимо її зараз забирати. Тому що вона повинна спрацювати до кінця. Тобто, вона повинна не дати можливості утворитися льодовому накату. Зараз ми слідкуємо за станом дорожнього покриття і продовжуємо здійснювати посипання. Як тільки ми бачимо, що температура «уходить» до мінус 10 і нижче, ми одразу починаємо це все згрібати, щоби не утворилися ці вали. Тому що на ранок це вже буде колія, по якій буде складно проїхати. Тому просимо всіх з розумінням віднестися до цих незручностей, які є, – зазначив заступник міського голови Владислав Стемковський.

Також міська рада просить водіїв не паркувати автомобілі будь-де. Тому що вони заважають працювати снігоочисній техніці.

– Це велика техніка. Вона тяжка. Вона не може здійснювати такі маневри, як на ровері. І для того, щоб забезпечити нормальне прибирання не повинно бути техніки на узбіччях. Ми зверталися до Державтоінспекції. Ми не маємо права зараз мати евакуатори, ми не маємо права це все демонтовувати. Тому тільки просимо, звертаємось до совісті, до розуму. Єдиний наш шлях, – пояснює Владислав Стемковський.

До речі, метеорологи вже попередили міську владу про наступні погодні аномалії. У понеділок у Тернополі температура повітря може сягнути до мінус 20 градусів. Натомість у вівторок вже буде до плюс 8, нагадує ЗЗ

Один з читачів  в коментарях до статті на цю тему на сайті «Погляд» вислови і свої враження і, думаємо, його підтримають тисячі тернополян:

"Це шо жарт? Їзжу по тернополі з 9-00 до 11-30, об”їхав майже все місто!!! ЖОДНОЇ одиниці техніки не зустрів!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЖОДНОГО комунальника з лопатою не зустрів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Як Ви вже замахали своєю брехнею!!!!! Коли вже вони падли нажеруться?????????????? Пора вже виходити на вулиці і херячити і міську раду і обласну раду…і всіх “депутатиків” і “ментосиків” шо під руку попадуться!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

 

 

Коментарі  

 
+3 #2 Галя 15.03.2013 22:38
Не знаю ,хто де їздив,а я зі Східного в 11 годині пішки йшла до Центру,і звідти далі не могла ні на що сісти-бо маршрутки не ходили ні в яку сторону,а таксі просто не спинялись.Доїхала на роботу тільки тому,що таксіст пошкодував "кучугуру з ручками",в яку я тим часом перетворилася,і зупинився,хоч був з пасажиром.
Цитувати
 
 
-3 #1 тата 15.03.2013 22:10
раз стільки годин їздиш значить працюють комунальники ЇЗДУН
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.