Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Напевне, немає такого тернополянина, який би не смакував новину про те, що місцеві свободівці оголосили ультиматум самому Президенту Януковичу. Такого роду заява була поширена прес-службою обласної організації ВО "Свобода" і була активно тиражована місцевими та загальнодержавними ЗМІ.

От тільки відшукати цю новину на сайті партії нам не вдалося, хоча всі журналісти, які її поставили на сторінках своїх інтернет сайтів, переконують, що бачили її на власні очі.
Питання до "патріотів": чому з публічного інтернет простору зникла така заява?
Наше припущення просте: є домовленості між керівництвом ВО "Свобода" та впливовими особами в Партії регіонів щодо вирішення ситуації в Тернопільській обласній раді.
Ми припускаємо, що вже зовсім скоро при підтримці провладних депутатів буде обрано голову обласної ради, який обов'язково буде свободівціем (можливо ним стане той же В.Хомінець), взамін тягнибоківці відмовляться від ідеї введення своїх депутатів (тим більше, що їхній професійний рівень бажає кращого) і проголосують за обласний бюджет.
Саме тому радикальна заява про ультиматум Президенту і була прибрана з офіційного партійного сайту.
Зацікавлення в прийнятті обласного бюджету має особисто мер міста Сергій Надал. Адже якщо до 1 квітня бюджету не буде, то мер, який почав нарешті мислити як господарник, банально не встигне освоїти кошти на капітальні видатки: на тендерні процедури піде трохи часу, а в жовтні ці гроші вже нікому не потрібні.
В середовищі обласних депутатів-свободівців говорять, що ідеологом такої публічної погрози був депутат Леонід Бицюра, що зараз намагається бути активним та популяризувати свої думки політичного змісту. Це його своєрідна помста за те, що партія вирішила зробити ставку при висуненні кандидата на посаду голови обласної ради не на нього.
Однак, ситуація насправді не така проста, як видається на перший погляд. 20 березня відбулась погоджувальна нарада в обласній раді, на якій фракцію ВО «Свобода» представляла людина, яка до обласної ради не має жодного (!) відношення – все той же міський голова Сергій Надал.

Серед присутніх відразу почалися розмови та фантазії на тему: куди поділился голова фракції Марія Чашка та голова обласної організації ВО «Свобода» Володимир Стаюра? Чому саме Надал? Чи знає Тягнибок про це, чи може навпаки – з його санкції та ініціативи все це і відбувається?
За нашою інформацією з іншого свободівського джерела, домовленості з регіоналами таки дійсно існують, а Чашку та Стаюру почали вважати неблагонадійними для реалізації таких задумів. Тим більше, що вони підпадають під безпосередній вплив того ж пана Бицюри.

Кілька днів тому Леонід Олексійович перебував у Києві, вирішуючи питання «шкурного» характеру: він таки хоче бути висуванцем партії на посаду голови обласної ради. Він навіть не був на засіданні виконавчого комітету, на якому піднімали тариф на проїзд.

Таким чином, Надал, відпустивши Бицюру до Києва, сам собі зробив ведмежу послугу: Леонід Олексійович завжди зможе сказати, що він не голосував за таке болюче для тернополян рішення. А це чи не найбільша електоральна база. Саме завдяки своїй обіцянці безкоштовно возити всіх пенсіонерів (до речі, так і не виконаній) Сергій Надалі став мером.
В сухому підсумку ми маємо згоду зібрати сесію у вівторок, 26 березня,про що сьогодні повідомили офіційно в облраді (до речі, минулої п’ятниці, 22 березня, на засіданні ТВК знову не ввели депутатів, оскільки традиційно не було кворуму – прим.
ТТ)
Отже, за справи облради взявся сам мерТернополя – залишається на практиці переконатися, чи не розгубив він свої можливості впливати на ситуацію.

Нагадаємо, 26 березня о 10.00 у сесійній залі адмінбудинку Тернопільської обласної ради має відбутися ІІ пленарне засідання 45 сесії Тернопільської обласної ради…

«Тернопільський тиждень»

  alt  

 

 

Коментарі  

 
0 #2 Микола. 26.03.2013 09:12
Леонід давно виріс на інший рівень. його зоряний час ще попереду. в команді Надала він здобуває досвід.
Цитувати
 
 
+1 #1 обєктивно 25.03.2013 21:21
Бицюра рулить, він ще своє слово не сказав, а залишатися в тіні податківця йому не хочеться, тим більше на другорядних ролях, Леонід - освічений і розумний, він їм всім ще покаже, бо бути серед бидла партійного - час пройшов...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.