Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Все нормально – міський голова Тернополя Сергій Надал був на акції «Вставай, Україно» і навіть розпочав виступи з трибуни на акції протесту в Тернополі та привітав лідерів опозиції Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока.

Ми іронізуємо, бо недруги Надала подейкували, що він вкотре проігнорує масовий захід, про що ТТ писав в статті Надал зганяє на акцію в Тернополі підлеглих, але чи виконає наказ Тягнибока і буде присутній сам?

Констатуємо - був присутній.

Олег Тягнибок та Арсеній Яценюк, лідери ВО Свобода та "Батьківщини", на мітинг в Тернопіль добиралися на автомобілях.

Наскільки відомо, опозиціонери, як і влада, не люблять пересуватися на дешевих автомобілях, тому перші й обирають позашляховики преміум-класу Toyota та Lexus, вартістю від 120 000 долларів США.

На кортежі з двох автомобілів Toyota приїхав і цього разу до Тернополя Арсеній Яценюк. Ці «танки» можна було спостерігати цілий вечір у пятницю біля ресторану «Файне місто», який належить екс-меру Тернополя Роману Заставному, і  вякому Яценюк зі свитою вечеряли.

Де трапезував Тягнибок з побратимами у Тернополі, який також в наш край приїхав на схожому позашляховику, тільки з іншими номерами, нам невідомо.

Але місцеві фогографи з агенції «Дубельтівка» зазнимкували в той день Сергія Надала на одній з вуличок Тернополя (ну, або людину, схожу на нього, хоча навряд чи в місті є ще один чоловік, «викапаний» мер, який би розмовляв по мобілці біля потужного джипу, в якому комфортно «мандрує» розбитими дорогами лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок).

Звичайно, чоловік не охороняв джип головного свободівця. Це ми жартуємо так. Просто йому треба було, напевне, поспілкуватися з кимось по телефону. А не все ж лідер партії знати має. Та й в салоні автівки хто зна які побратими були...

Хоча?

А може й дійсно в Тягнибока є «бодігард», схожий на  міського голову Тернополя?J

"Тернопільський тиждень"

    надал, тягнибок, охорона, тернопіль, джип, тернопільський тиждень
    

надал, тягнибок, охорона, тернопіль, джип, тернопільський тиждень

 

Коментарі  

 
+2 #12 Дон Басс 12.05.2013 23:23
Акция "Очнись Украина!" (http://worldandwe.com/ru/page/500_cekund_pravdi_ob_Ukraine_Mif_9_Galiciya__rodina_predatelctv_i_izmen_.html)
Цитувати
 
 
+4 #11 я 01.04.2013 17:11
так і хочеться сказати:фотоген ії!обклейте свою хатку своїми ж "шедеврами"!!!на цьому сайті і без ваших фото є що почитати і подивитися,на відміну від вашого :P
Цитувати
 
 
+3 #10 Антон 01.04.2013 16:13
що за х.. ну сфоткали надала, ну поприкалувалися журналісти, дотепно доречі, з нього, чого той фотограф жовчю бризкає, що спамить тут в коментах, та я тепер сам буду ту дубельтівку не радити друзям і не мати з ними справи, дибіли якісь, самі собі портять імідж
Цитувати
 
 
-2 #9 nekolega 01.04.2013 06:56
Далі. Розсилка з якоїсь електронної пошти не є власником інформації. Я також можу копіювати ваші статті і через свою пошту розсилати їх по різних виданнях. Де б фотографія не була б публікована, вона є інтелектуальною власнісью. На вулицях також стоять автомобілі. Але це нікому не дає права ними користуватися, тільки як власнику цього авто. Так що якщо є бажання мати справжній репортаж - треба підняти дупу і робити його, а не красти...
Цитувати
 
 
-4 #8 nekolega 01.04.2013 06:50
ці непрофесіонали від журналістики вже задовбали. Самі не в силах зробити репортаж, тільки користуються краденим. Розсилка прийшла від Укр.нету, де є посилання на джерела інформації, що ає ніяк не відміняє правило вказання на використане джерело, тим більше на фотографії є логотип. Ганьба таким тіпа журналістам, які крадуть. За таке в Ірані руки відрубують. Якби той журналюга був би на тому мітингу, то бачив би, що Надал був на трибуні, а потім, як нормальний чемний хазяїн пішов проваджати гостей. Так ще це висер не можна назвати журналістикою. Відстій!
Цитувати
 
 
+3 #7 клега ще один 01.04.2013 00:17
згідний - журналісти заслуговують на повагу, бо вони творять новини і формують думку, а отже ризикують, а тіпа фотографи - відстійні ледарі, більшість з яких, з молодої когорти, пі...и, які просто вийоб..ся перед людьми. чмирі - бо нормальний чоловік не буде повзати на колінах перед політиками, в прямому смислі цього слова, щоб їхню пику сфоткати, а ці ж бігають, повзають, аж стеляться по гівні в "пошуках кадру" ...
отстой... але лохи на це ведуться :D :lol: :-)
Цитувати
 
 
+5 #6 колега 31.03.2013 18:39
чесно кажучи ці місцеві звезди-папараці вже замахали всі змі своїми понтами, до нас також постійно претензії ставлять, ці фотки з дубельтівки надійшли на адресу сайтів з пошти кореспондентер, а не взяті з фейсбуку, вам треба було так і зазначити і послати нафіг цих геніїв, а то думають як має фотопарат більше як за 3 тисячі гривень - то вже прямо ціни йому "митцю" немає, задрали :-)
Цитувати
 
 
+3 #5 Прикольно 31.03.2013 18:31
шкіряний піджачок, кепочка, кулак в бік - щось мені це нагадує???
Цитувати
 
 
-3 #4 Prykoly 31.03.2013 13:34
http://photo-start.com.ua/blog/?p=607 Читай, дружок-рекламщик
Цитувати
 
 
0 #3 ред.ТТ 31.03.2013 13:11
справді крадені? Хм. А здається навіть прорекламовано в тексті тих, хто фотографії зробив, не кажучи вже про те - що логотип в очі кидається, чи вам того мало? Може треба письмовий дозвіл брати на використання матеріалів, які розповсюджені у мережі?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.