Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Студентська столиця" розпочинає проект “Повір у себе – повір в Тернопіль!”. У рамках проекту ми будемо спілкуватись з відомими людьми, життя яких пов’язане з нашим містом.

Сьогодні знайомтеся - екс-мер Тернополя Богдан Левків!

Богда́н Євге́нович Ле́вків(*22 лютого 1950, Тернопіль) — український господарник, громадсько-політичний діяч. Заслужений працівник сфери послуг України (2005). Відзнака Прем'єр-міністра України (2003). Грамота Папи Римсько¬го (2002). «Людина року — 2002» у Тернополі. Депутат Тернопільської міської ради 2-ох скликань (1994¬-2002). Голова планово-бюджетної комісії цієї ради (1994-19¬98).

Квітень 2002—2006 — міський голова Тернополя.

Завершіть речення:

1. Тернопіль для мене це – рідне місто, місто моїх дідів та батьків, тут живуть мої діти та внуки. Це мій дім та моє життя.

2. Найяскравіші спогади, пов’язані з Тернополем – це моє дитинство, юність, зрілість – моє життя. На ставі навчився плавати і перший дзвінок у школі.

3.Щоб стати студентською столицею Тернополю потрібно – сучасна бібліотека з читальним залом і відпочинковий центр, щоб під одним дахом зібрати молодь, розвивати інфраструктуру з урахуванням пропозицій молоді.

Низький рівень освіти, малі зарплати, корумпована влада. Чому молодь повинна залишатись в Україні?

 - Тому що потрібно комусь будувати Україну. Державі потрібні мудрі люди. Сьогоднішні студенти саме такі. Змінити владу без молодіжного тиску неможливо. Дане питання можна реалізувати як шляхом приходу до влади, так і активною співпрацею з владою, або ж тиском на неї.

Що чи хто відіграв ключову роль у Вашій кар’єрі?

 - Батьки, родина, вчителі і викладачі, друзі та колеги.

Що вважаєте своїм головним досягненням, за що гордитесь?

 - Мабуть, моє життя. Адже воно все проходить в Тернополі. Мій шлях від шевця – музиканта до міського голови. За дії, вчинки, роботу, що люди, друзі та колеги не плюють в слід. Мені вдалось цього досягти. Вдалось дати можливість тернополянам відчути себе господарями Тернополя з якими рахуються при прийнятті рішень і яких поважають як господарів свого міста.

У кожної людини є страхи, чого боїтесь Ви?

 - Я сповідував національну ідею та християнські цінності, тому боюсь зради політиків, зради ідеям, зневіри тернополян в змінах на краще.

Чи варто будувати плани? Що плануєте на 2013 рік?

 - Прожити багато років. На кожному етапі є свої плани – піти в школу, закінчити ВУЗ, знайти роботу – на кожному етапі життя є свої плани. На 13 рік планую зробити добрі справи для сім’ї і міста - залишити добрий слід.

Що побажаєте тернопільським студентам?

 - Отримати добрі знання, не зважаючи на лінь, добре відпочити та провести весело час і щоб здійснились їхні мрії та задуми та мрії їхніх батьків. Бути активними господарями міста та держави/

Студентська столиця

          богдан левків, тернопіль, мер, тернопільський тиждень          

 

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.