Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На Тернопільщині податківці викрили будівельні афери.

У січні 2011 року слідчим відділом податкової міліції ДПА в Тернопільській області завершено розслідування кримінальної справи стосовно керівника одного з підприємств області, основним видом діяльності якого є будівництво житла за кошти фізичних осіб.

Так, директор підприємства «І», отримуючи значні кошти від фізичних осіб на будівництво будинку в місті Хмельницькому, певну їх частину спрямовував на банківський рахунок фіктивної фірми. При цьому, отримував від вказаної фірми бухгалтерські документи про нібито виконання будівельно-монтажних робіт на об’єкті будівництва. Фактично фіктивна фірма не мала в своєму розпорядженні ні працівників, ні будівельної техніки. Відображаючи в обліку підприємства фіктивні документи про виконання будівельних робіт, директор підприємства «І» протягом шести місяців 2008 року ухилявся від сплати податку на прибуток та податку на додану вартість на 1,8 млн. гривень.

Директору пред’явлено звинувачення в ухиленні від сплати податків та службовому підробленні, тепер його долю буде вирішувати суд. Санкція ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів)) передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.                                                                                                                                                                                                                      

Крім того, на даний час слідчим відділом податкової міліції області розслідується кримінальна справа за аналогічним фактом стосовно іншого підприємства, яке здійснювало будівництво приміщення для супермаркету та житлового будинку в місті Тернополі. У цьому випадку документи про нібито виконання будівельних робіт оформлялись вже від 4 фіктивних фірм, які зареєстровані у Львівській та Київській областях. Сума несплачених податків до бюджету держави становить 2 млн. гривень. По справі триває досудове слідство, повідомляє слідчий відділ податкової міліції ДПА в Тернопільській області.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.