Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нагадаємо, в Тернополі більшість у міській раді мають депутати від ВО «Свобода». Мер міста також їхній однопартієць. Дороги у нас, кажуть автомобілісти, ще в катастрофічнішому стані, аніж в Хмельницькому. Але. Але в Тернополі міський голова також свободівець (по партійному квитку) і до того ж "особливо наближений" до лідера партії Тягнибока. А тому й депутати роблять те, що хоче мер і його команда - чемно голосують, приймають рішення, не критикують.

Одним словом - "сидять тихіше води і нижче трави".

Завжди так, звісно, не буде. Ближче до наступних виборів в лавах фракції у міськраді будуть серйозні розколи. Вже зараз окремі депутати "піднімають голову" і пробують "виступати" проти фактично одноосібного правління Надала...

Як повідомляє прес-служба партії, 4 квітня 2013 року депутати Хмельницької міської ради від ВО "Свобода" Віталій Діденко, Володимир Гончарук та Олександр Симчишин надіслали хмельницькому міськомуг олові Сергієві Мельнику офіційне звернення від націоналістичної фракції щодо стану доріг у місті.

У зверненні зазначено:

"Депутатська фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" обурена бездіяльністю міської влади, комунального підприємства з будівництва, ремонту, експлуатації доріг щодо стану доріг у місті Хмельницькому. Дорожнє покриття перебуває в незадовільному стані. Це спричиняє небезпеку для водіїв та пасажирів, завдає шкоди автотранспорту, сповільнює рух. Люди втомилися ремонтувати свої авто. Через бездіяльність посадовців міста та керівництва КП міськими дорогами проїхати просто неможливо. При цьому щороку на капітальний та поточний ремонт автошляхів виділяються десятки мільйонів гривень з коштів платників податків, але навіть відремонтовані дороги швидко руйнуються. Безвідповідальність, бездіяльність, відсутність належного контролю за якістю ремонту доріг стали причиною жахливої ситуації на автошляхах міста та області. Під час ремонтів списуються та розкрадаються величезні кошти. Ніхто не несе відповідальності за якість дорожнього покриття".

Фракція "Свободи" у міській раді вимагає:

1. Звільнити з посади керівника КП з будівництва, ремонту та експлуатації доріг Гладуна М.М.

2. До 10 квітня 2013 року надати повний публічний звіт про стан дорожнього покриття міста та повідомити про заходи його відновлення.

3. Провести службове розслідування для з'ясування причин швидкого зносу доріг, відремонтованих 2010–2012 рр.

4. Притягнути до відповідальності осіб, винних у неякісному ремонті доріг.

5. Заборонити так званий "ямковий ремонт", під час якого найбільше розкрадають бюджетні кошти.

6. Зобов'язати підрядні організації, які здійснювали ремонт 2010–2012 років, згідно з нормами ДБН виконати ремонт за власний кошт".

Довідка: 28 березня 2013 року в Хмельницькому відбулася акція "Яка влада – такі й дороги".

     alt     

 

Коментарі  

 
+3 #1 Антон 04.04.2013 16:34
вірно підмічено і стопудова правда - свобода дволична, тому й так поводяться в містах
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.