Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Наклейки, на який поверх логотипу ФК «Тернопіль» наклали зображення лайна, поширюють у Тернополі. Дану акцію можна було б списати на радикальні настрої  прихильників «Ниви», однак подібні наклейки з’являються в місті не вперше.

Попереднього разу їх суть зводилась до того, що «Нива» – футбольний клуб з багаторічною історією, тоді як ФК «Тернопіль» – начебто такий собі вибрик міської влади. Ось тільки щойнозаявлена у Другій лізі міська команда попри невиразну гру на старті сезону в подальших матчах набрала обертів і стала одним із лідером Другої ліги у своїй групі. Перед початком чергового кола змагань команда займає третє місце, пропустивши вперед лише чернігівську «Десну» та тернопільську «Ниву». Як для команди-дебютанта ліги, погодьтеся, результат переконливий.

Чому ж ФК «Тернопіль» викликав у когось аж стільки негативних емоцій, що спричинив появу наклейок? До речі, над виготовленням останніх треба попрацювати, розробити дизайн, надрукувати, розклеїти по місту. Все це тягне за собою затрату часу та коштів, що породжує питання: а чи справді рядові вболівальники «Ниви» стоять за появою даного «шедевру» з лайном? Чи комусь не дає спокою результат міської команди, яка при істотно скромнішому бюджеті, як в лідерів групи, здобула більш як достойний результат?

Слід зазначити, що вихід «Ниви» у Першу лігу зараз є питанням честі для губернатора Валентина Хоптяна та його заступника, куратора команди Петра Гоча. На початках їхні обіцянки покращити фінансовий стан команди виглядали пустопорожніми, однак з часом врешті решт керівникам області таки вдалося залучити до фінансування клубу Дмитра Фірташа. При цьому у підконтрольний нашому земляку-бізнесмену банк «Надра»  почали переводити рахунки бюджетників, а теплицям у Синькові ввімкнули презелене світло, включно із будівництвом під’їздних доріг.

Не дивно, що політично-підкуті вболівальники дербі тернопільських команд розглядали в контексті такого собі позафутбольного протистояння між Партією регіонів та ВО «Свобода», яка при владі у місті.

Втім, навіть в даному контексті поява наклейок є відверто безглуздою. Що саме хочуть довести їх автори і кому саме – знають, очевидно, лише вони самі. Адже звичайного вболівальника навряд чи напружує поява в Тернополі ще одного футбольного клубу, гру якого можна переглянути на стадіоні та повболівати за своїх.  Тим паче, що грають в ФК «Тернопіль» суто вихованці місцевого футболу, які відстоюють честь свого міста, які є його патріотами, чого не можна сказати про заробітчан-легіонерів, які складають основу футбольного клубу «Нива».

Зрештою, можливий перехід у міжсезоння одного з лідерів ФК «Тернопіль» Ігора Козелка  до ФК «Нива» (якому завадили суто бюрократичні причини) – зайвий доказ того, що між тернопільськими командами, попри суперництво в чемпіонаті, є нормальний діалог і суто людська співпраця.

Пересічний мешканець Тернополя із здоровим глуздом наряд чи б додумався до такої ницості, як помістити зображення непотребу на логотип міської команди, який, до речі, споріднений із гербом міста. Чого саме добилися виявом такої зневаги до міста доблесні «художники»?

Випхати зі своєї свідомості «внутрішнє лайно» на зовні – для цього багато геройства не потрібно. От тільки сенс?

0352.com.ua

    alt    

 

Коментарі  

 
0 #1 Галя 11.04.2013 21:59
какашки також бувають жовто-зелені-при поносі)))
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.