Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На останній сесії міської ради традиційно приймали рішення, про які попередньо громада не була проінформована.

Ці проекти не були оприлюднені на сайті міської ради і їх не було в порядку денному, який заздалегідь роздали депутатам.
Проаналізувавши рішення, які з голосу вносилися вже безпосередньо під час пленарного засідання міської ради, ми бачимо, що міський голова має що приховувати від тернополян.
Виявляється, що рішенням №6/30/102 (доповідач - М.М.Круть) в безоплатне користування на тридцять п’ять місяців нежитлове приміщення загальною площею 140,3 кв.м надали маловідомій Тернопільській обласній федерації панкратіону.
Приміщення для прихильників такого виду боротьби відібрали у дітей, які займалися в центрі по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання за адресою вул. Пилипа Орлика, 1.
Це видима частина айсбергу.
А якщо спробувати пошукати більше інформації, то ми дізнаємось про те, що пряме та безпосереднє відношення до обласної (чомусь, не міської?) федерації панкратіону має заступник міського голови Володимир Камінський (на фото) . Саме він і лобіював безоплатне надання приміщення для своїх друзів.
А питання вносилося з голосу тому, щоб не привертати зайвої уваги до цього рішення. І в депутатів рука не здригнулася відібрати приміщення у дітей.
Тут пригадується старий анекдот, в якому чиновник пояснював, чому гроші вкладає в тюрми, а не дитячі садочки: в садочок я навряд, чи повернуся…
Для довідки: Панкратіон є синтезом боротьби і кулачного бою. Сутність цього виду спорту полягала в проведенні двобою двох неозброєних атлетів із застосуванням прийомів боротьби, ударів руками і ногами, больових захоплень, удушень. Борці не використовували ніякого захисного спорядження.

"Тернопільський тиждень"

володимир камінський. заступник, тернопіль, панкратіон, тернопільський тиждень

 

Коментарі  

 
+7 #9 Макс 10.05.2013 20:56
Автору перш, ніж писати цю статтю необхідно було краще ознайомитись з даною темою та таким видом спорту, як панкратіон, а також його розвитком в нашій області! А так видно не професіоналізм автора, як журналіста.
Також, що це за стаття, в якій не вказано автора!
Цитувати
 
 
+3 #8 Макс 10.05.2013 15:01
Де мої коментарі?
Цитувати
 
 
+7 #7 !!!! 10.05.2013 11:02
Панкратіон сила а то шо там було то закинуте приміщення в якому ніхто не бував ів про яких дітей там йде мова байки це всьо))
Цитувати
 
 
+13 #6 Макс 09.05.2013 23:31
Цікава фраза в статті: “Приміщення для прихильників такого виду боротьби відібрали у дітей, які займалися в центрі по роботі з дітьми та молоддю…” А насправді це ніякий не центр по роботі з дітьми та молоддю, а звичайний тренажерний зал, який був зосереджений в руках приватного підприємця, чому ж тоді автор не пише відверто, як є насправді? А як вказано про “прихильників такого виду боротьби”, а саме панкратіону, що їм надали приміщення… “маловідомій Тернопільській обласній федерації панкратіону”, то якщо вона комусь не є відомою, то це в першу чергу винна людей, що не цікавляться розвитком спорту в нашому регіоні! Тренера та керівництво федерації в свою чергу рекламують та розвивають даний вид спорту в нашій області на високому рівні. Також, не зважаючи, що Тернопільська обласна федерація панкратіону створена нещодавно, проте Тернопіль може гордитись призерами чемпіонату та кубку України, що представляють нашу область!
Цитувати
 
 
+9 #5 Вуйко 09.05.2013 21:24
Що то означає???? В тому приміщенні був бомжатнік якийсь, і ці ваші "діти", яким і 16 років не має, так курили, що біля того приміщення не можливо було знаходитись. Тим більше, тим самим дітям ніхто не заважає, прийти в те саме приміщення і займатися спортом, а не тинятись по дворі цілими днями "воронам дулі крутити"і в кінці кінців зпитися. І тоді від цього місця буде вдвічі більше користі.

Автору: якби ви, хоч трішки, цікавились спортом ви б не написали "маловідомій Тернопільській обласній федерації панкратіону ". це показує рівень вашого розвитку.
P.S. Недопускайте малоосвідчених авторів писати статті.
Цитувати
 
 
+9 #4 пвпівп 09.05.2013 20:12
Відібрали у дітей і віддали, увага!, дітям! Несподіваний поворот! Якщо є бажання, ті ж діти в яких "відібрали" приміщення можуть приходити і займатися тією ж боротьбою.
Цитувати
 
 
+7 #3 Назар Кміть 09.05.2013 16:59
Шановний автор погано розбирається або слабо володіє інформацією. Федерація панкратіону нещодавно створена, але вже налічує бл. 100 вихованців різного віку (!). Причому велика частина - діти з 6 до 13 років.
Цитувати
 
 
-10 #2 я 18.04.2013 22:03
ага і там готувати пацанів на мітинги щоб опозиціонерів теперішній своЛочівській владі в тернополі добре били і штовхали.. ше треба школу по метанню сніжками і жбурлянню яєць в "тих, хто заважають" відкрити, а то вибори скоро, пане Надал
Цитувати
 
 
+4 #1 Панас 17.04.2013 15:26
спорт тоже треба розвивати. а той центр взагалі роками без ремонту.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.