Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Криміногенна ситуація залишається досить напруженою.

У половині районів реалізованими заходами координаційного та наглядового характеру темпи зростання рівня злочинності уповільнити не вдалося.
Особливо складна ситуація у Бучацькому, Борщівському, Заліщицькому, Монастириському районах та обласному центрі, де кількість зареєстрованих злочинів зросла від 15% до майже 40%.
Серйозне занепокоєння викликає зростання кількості злочинних посягань на життя і здоров’я громадян. Майже удвічі більше вчинено умисних вбивств, на чверть – тяжких тілесних ушкоджень.
Зростає число розбійних нападів і пограбувань. Найбільше їх скоюється в обласному центрі.
Не спрацьовує система профілактики правопорушень. Як результат, маємо зростання більше ніж на третину групової злочинності. З цих же підстав, у кожному другому районі не зменшується число суспільно-небезпечних діянь, скоєних у стані сп‘яніння, на вулицях, у громадських місцях та особами, які їх раніше скоювали.
Турбує складна криміногенна ситуація у молодіжному середовищі. Кількість злочинів, вчинених неповнолітніми зросла на 77%, у Бережанському, Борщівському, Заліщицькому, Чортківському районах - удвічі, а Монастириському - утричі. Кожен третій підліток, який вчинив злочин – учень загальноосвітньої школи або професійно-технічного закладу.
Втричі більше дітей скоїли злочини у стані сп’яніння. При споглядацькій позиції окремих прокурорів, заслуговує критичної оцінки стан протидії правоохоронних органів злочинам у сфері незаконного обігу наркотиків, особливо їх збуту. Безпідставно знижено наступальність протидії злочинам у сфері господарської діяльності.
Прес-служба прокуратури області

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.