Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як ми вже неодноразово писали, зокрема в статтях Кому належатиме майбутній торгово-розважальний заклад на місці радянського постамента в Тернополі та Заступник мера Тернополя Камінський запевняє, що "Львівську браму" ... вигадали студенти!? на території мікрорайону «Дружба» в Тернополі, де колись стояв пам’ятник у вигляді радянського танку, влада міста має намір збудувати черговий розважальний заклад.

Ну, будуватиме, то підприємець, близький до мера Сергія Надала, а влада тільки землю під це виділяє та вже виділила з міської казни майже мільйон гривень на «впорядкування» цієї території.

І от на наступну сесію міськради, яка відбудеться завтра, винесено питання з цього приводу, яке, без сумніву, свободівська більшість у мерії підтримає.

В.Л.Кібляр
Проект № 97
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4732га під будівництво закладу торгівлі та громадського харчування за адресою майдан Перемоги КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради
Розглянувши звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід. код 14…) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4732га під будівництво закладу торгівлі та громадського харчування за адресою майдан Перемоги.
2.Надати в постійне користування комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід. код 14…)  земельну ділянку площею 0,4732га під будівництво закладу торгівлі та громадського харчування за адресою майдан Перемоги.

3.Віднести земельну ділянку, вказану в п.3, до земель житлової та громадської забудови.
4.Зобов’язати комунальне підприємство фірму «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради в двомісячний термін зареєструвати право оренди на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.
Міський голова    С.В.Надал

"Тернопільський тиждень"

  

На фото: скоро і на цьому кільці буде ресторанчик...

Коментарі  

 
+1 #4 Хто дозволив? 26.04.2013 09:24
Біля Орнави також цей тандем будує розважальний комплекс, поруч з АЗС!!!
Цитувати
 
 
-4 #3 Лесик 25.04.2013 21:11
та місто повинно розвиватися в кінці кінців. доки там пси будуть ср..ти???????
Цитувати
 
 
+9 #2 Це - я 25.04.2013 13:53
ЛОХ - личность, обманутая хулиганами (радянський ментовський жаргон).
Судячи із вищенаведеного - повні лохи, поки - що. Але - не безнадійні.
Весь тернопільський депутатський корпус, разом з надалом - на нари, на рудники в Жовті Води. Пожиттєво!
Цитувати
 
 
+9 #1 от б... 25.04.2013 13:34
гладкий і надал, саме в такій послідовності, рулять по повній, все разом, все до купки, а тернополяни - лохи... :lol:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.