Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Останніми днями мер Тернополя знову зник з інформаційного простору?

Де він – не знаємо навіть ми:) - можливо у відрядженні черговому, можливо за кордоном, а можливо ще з моря не повернувся, тобто з семінару в Іллічівську. А може й на робочому місці, просто роботи стільки накопилося, що він і на хвилинку з кабінету вийти не може. Але якщо серйозно, то коли в понеділок в міській раді зустрічали делегацію з франції, зустріч проводив керуючий справами Олександр Степанюк.

Отже, 4 липня на запрошення міського голови Сергія Надала у Тернополі перебувала офіційна делегація з французького міста Харцвіллер, на чолі з мером міста Марселом Струбелем. Представники делегації активно співпрацюють з Тернопільської міської радою у напрямку збору гуманітарної допомоги для лікувальних закладів Тернополя. Офіційну зустріч міжнародних гостей у міській раді провів заступник міського голови-керуючий справами Олександр Степанюк, який вручив кожному з них подарунок від імені міського голови.

За особистої підтримки очільника Тернополя Сергія Надала, Тернопільського обласного відділення міжнародного центру впровадження програм «ЮНЕСКО» з Франції було привезено 48 багатофункціональних лікарняних ліжок, 62 інвалідні коляски, 34 гігієнічні крісла та 44 ходуни. Це обладнання отримали 28 лікувальних закладів міста та області. Крім того, 725 інвалідів Тернопільської області отримали милиці, палиці та візки.

«В умовах суттєвого недофінансування медичної сфери міській владі у Тернополі вдається покращувати умови перебування хворих. Щоб оновити медичні заклади в Тернополі, потрібне максимальне залучення інвестицій та спонсорських коштів.

Спасибі мерії міста Харцвіллер, що ви безкоштовно надаєте обладнання лікарням нашого міста та допомагаєте хворим. Оновлення бази, безумовно, позитивно вплине на якість лікування. Сподіваємося, що наша співпраця буде надалі не менш плідною», - зазначив заступник міського голови Олександр Степанюк.

У планах іноземної делегації було– відвідати пологовий будинок та міську дитячу лікарню, в яких діє обладнання, передане з-за кордону.

Коментарі  

 
+2 #2 Сергій 06.07.2011 12:14
А коли Надал говорить про прозорість влади - що він має на увазі?
- Коли я буваю в місті, то я доступний і прозорий для всіх, а коли мене нема в місті(це бліьша частина робочого часу) то хоч головою об стну гатіт!
Цитувати
 
 
+2 #1 сергій 06.07.2011 08:54
відпочинок за кордоном важливіше любих і різних гостей
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.