Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як відомо, дивна позачергова сесія відбулась у четвер в стінах Тернопільської міської ради. Проводив її секретар міської ради Ігор Турський, оскільки, як ми вже згадували, міського голови Сергія Надала небуло в Тернополі (Поки в Тернополі наростає штучна істерія, Сергій Надал відпочиває на морі).

Зазначимо, що для Сергія Віталійовича це вже не перший проігнорований захід, де його однопартійці виступають головними дійовими особами чи організаторами. Так само це не перша його закордонна поїздка в статусі міського голови.
Крім мера проігнорували позачергову сесію і більшість депутатів з малих фракцій. Присутніми були лише 3 членів з "Зеленої планети", та по одному з "Громадянської позиції", УНП, "Нашої України", "Фронту змін" та "Української партії".

Примітно, що на сесію не з'явились і депутати, які за своїми посадами підлеглі міському голові. В залі не було начальниці управління освіти нашоукраїнки О.Похиляк, керівників комунальних підприємств "Тернопільелектротранс" та "Тернопільводоканал" фронзмінівців А.Мастюха та В.Кузьми. Не було і одного з піарників пана Надала депутата-свободівця Ю.Фартушняка.

Не було на сесії також жодного представника Партії регіонів та БЮТу.

Сесія відбулась за участі лише 34 депутатів, однак і рішення прийнято такою ж кількістю. Так дружно депутати проголосували за заборону розміщення радянської та нацистської символіки на будівлях та спорудах підприємств, установ та організацій, незалежно від форми власності, та житлових будинках в м. Тернополі (
http://www.rada.te.ua/novyny/15157.html).

Однак, як і попередні рішення такого типу, вони були оскаржені в суді та скасовані (http://www.tern.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=119877).

 

 

В Тернополі міська рада плювати хотіла навіть на свої ж популістичні рішення (фотофакт)

 

 

 

 

 

 

Коментарі  

 
-1 #1 Олена. 13.05.2013 05:41
та ж Надал у відпустці! чого вчепилися?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.