Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як відомо, з 1 травня 2013 року в Україні почали діяти нові правила дорожнього руху.

Однак, мало хто знає, що в Прикінцевих положеннях цього документу згадується місто Тернопіль.
Народні депутати від ВО "Свобода", щоб прикрити повну бездіяльність у ремонті доріг свого побратима мера міста Тернополя Сергія Надала, вписали в нові правила, як варто їздити бездоріжжям файного міста.
Зокрема, згадується, що в Тернополі можна перетинати суцільні дві смуги дорожньої розмітки, якщо ти обїжджаєш яму, глибиною більше 15 см. Окремим пунктом дозволяється здійснювати виїзд на газон, якщо необхідно оминути яму, глибиною понад 20 см. А на вулицях, які не увійшли в перелік тих, які ремонтуватимуть у поточному році, зобовязано в темну пору доби використовувати дальнє світло фар.
Зберігаються в Тернополі і загальні нововведення: пріоритетність знаків над дорожньою розміткою. Тернополяни памятають, як минулого року на пятачку поблизу ОДА спочатку нанесли дорожню розмітку, а потім асфальтували цю частину вулиці Замкової. Рішення, яке зобовязує водіїв надавати перевагу знакам над розміткою абсурдне в своїй суті: ні в одній країні світу немає конфлікту між елементами інфраструктури на дорогах.
А для Тернопільської влади, це додатковий аргумент, чому ніхто досі не оновив дорожню розмітку.
Прикінцеві положення діятимуть до завершення повного ремонту доріг, на які, за словами Сергія Надала, потрібно понад 600 млн.грн.

DTP

 

 

 

Коментарі  

 
+3 #1 Сєрьога надал 17.05.2013 18:49
Доріг у Тернополі не буде!
Це Я сказав, і - крапка.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...