Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Присягаюсь, я тебе заріжу!"

Анар Меджидов, якому тернополянки Софія та Христина відмовили на пропозицію познайомитись, озвірів. Христину, зловивши за волосся, кинув до землі, Софію відлупцював ногами. Дівчата лікуються. Одна вдома, інша – у лікарні. А чоловік навіть у присутності міліціонерів і далі погрожував жінкам та свідкам

·  Він схопив Христину за волосся і різко потягнув назад. Вона впала, - розповідає одна із постраждалих, Софія Гусак. - Декілька разів вдарив її до землі. Я хотіла відтягти подругу. А чоловік вдарив мене ногою у живіт. Коли піднялась, він ще раз вдарив - вже у груди.

Від удару Софія впала на коліна. Тоді іноземець відпустив Христину, схопив за плечі Софію і почав сильно трусити. Дівчата почали кричати, щоб їх хтось врятував...

Таку агресію в чоловіка викликало те, що дівчата проігнорували його грубу пропозицію познайомитись. Наступні події були не менш жахливі...

Чоловікбив і погрожував

Виник конфлікт увечері 9 травня у приміщення колишнього готелю "Україна".

- Близько 23-ї години ми виходили з офісу "Свободи" в готелі "Україна", - каже Софія. - Там затримались - обговорювали заходи до Дня матері. На сходах готелю почули чоловічі голоси. Там суцільна темрява, ми нічого не бачили. Один із чоловіків російською з акцентом запропонував познайомитися. Ми не відповіли, почали швидше йти. Тоді він закричав: "Гей ви, ..., я вам говорю! Йдіть сюди!". Це все - із лайкою. Після таких образ ми їм різко відмовили і пішли далі.

Чоловікові, який хотів познайомитися, та його друзям, вочевидь, агресивна відмова дівчат дуже не сподобалася.

- Один з них крикнув: "Ловіть їх!", - пригадує потерпіла. Під час розповіді в дівчини тремтять руки. - Почули за собою тупіт. Я сказала Христині: "Біжимо!". Та за декілька метрів від "України" вони наздогнали мою подругу. Чоловіків було четверо: кавказець, двоє афроамериканців та один українець. Його я впізнала — він також має офіс у цьому готелі. Троє стояли. Бив лише кавказець. Я ніколи не бачила такої агресії і такого ставлення чоловіка до жінок. Мені здалось, що принижувати і товкти дівчат для нього — звична справа. На наші крики повибігали люди із розважальних закладів, що поруч.

Коли з'явилися свідки, агресивний чоловік трохи заспокоївся. Сів у позашляовик BMW із польськими номерами. Софія тим часомвстигла зателефонувати на 102.

- Він хотів утекти, але люди, які повиходили, заблокували машину, - продовжує дівчина. – У цей час до мене підійшов його друг і почав погрожувати. Сказав, що я не знаю, з ким зв'язалася. І що нас всіх поріжуть. Коли кавказець зрозумів, що поїхати йому не вдасться, а міліції ще не було, то почав кудись телефонувати і кричати: "Беріть дула і швидко сюди!". Я дуже злякалась. За декілька хвилин білим “Мерседесом” під’їхав ще один чоловік. Сказав, що він — міліціонер. Також погрожував. Сказав, що нам „краще не рипатись”, бо вони все „порішають”. Згодом приїхали правоохоронці. Ми з Христиною та кілька свідків пішли з ними. Іноземця повезли машиною.

У міліції дівчата плакали. Їм було, як зізнались, страшно і боляче від отриманих травм. Та згодом стало ще лячніше.

- Нас всіх посадили в холі міського відділу, - каже пані Гусак. - Христина пішла давати пояснення, а я і свідки залишились сидіти. Цей іноземець підходив до всіх і кричав у присутності міліціонерів, що всіх перестріляє, що він „тримає” ринок і нам усім буде зле. Ми просили правоохоронців його заспокоїти, але вони сказали, що нічого не можуть зробити. Коли мої дані записали в журнал чергового, іноземець скористався тим, що правоохоронець відлучився. Підійшов до журналу і переписав мої дані та адресу. Сказав: "Присягаюсь Аллахом, я тебе заріжу!". Я знову заплакала. Потім мене провели у кабінет слідчого.

Травми живота, грудей, щелепи

Опитування свідків у міліції закінчилось пізно вночі. Всі учасники, в тому числі й нападник, роз'їхались. Дівчата звернулись у міський травмпункт.

- Лікар виявив у мене забої живота, грудей, щелепи, - продовжує Софія. - Також синці з крововиливами на руках. Які травми були у Христини, вже й не пам'ятаю. Наступного дня, 10 травня, слідчий запросив мене дати пояснення. Христина не змогла піти - погано почувалася. У неї паморочилося у голові, була рвота. Коли я вийшла від слідчого, мені теж стало зле. На вулиці, біля міськвідділу, я втратила свідомість. Перехожі допомогли прийти до тями. Якось дійшла до офісу, а вже звідти мене відвезли у травмпункт. Там одразу госпіталізували. Повиписували ліків. На кілька годин поклали під крапельницю. З міської лікарні перевели в обласну. Там виявили струс мозку. Тепер лікуюсь.

У слідчого Софія з'ясувала, хто її кривдник. Ним виявився громадянин Азербайджану Анар Меджидов.

- Як я зрозуміла, у цьогочоловіка вже були проблеми з законом, - продовжує дівчина. - Його притягали за хуліганські дії і завдання важких тілесних ушкоджень. Я дійсно боюсь цієї людини. Він знає мої дані. Не боїться відповідальності. Каже, що має „знайомства” і робить, що хоче. Навіть під час упізнання в міськвідділі, за два дні після побиття, він продовжував погрожувати і присягатися Аллахом, що мені не жити. Крім того, до міліції він ходить із друзями-кавказцями, які чекають на вулиці. Вони також викрикували погрози на мою адресу.

Анара Меджидова ми відшукали в соцмережах. Його сторінки є в мережах "Однокласники" , "ВКонтакті", Facebook і навіть на сайті знайомств. Його впізнали і скривджені дівчата. Чоловікові 34 роки, він родом з азербайджанського міста Астара. Має вищу освіту, неодружений. Судячи з фото на його сторінках, багато подорожує, має свій бізнес, любить відпочивати у ресторанах. На сторінках двох соцмереж ми написали іноземцеві (номера його телефону не знайшли — прим. ред.) повідомлення з пропозицією розповісти, що сталося того вечора. Та на час виходу газети відповіді не отримали, хоча чоловік і був онлайн близько 23.00 13 травня.

Навідалися ми і на Центральний ринок із надією, що продавці впізнають чоловіка, розкажуть, чим він живе і чи схильний до агресії.

- Бачила декілька разів, - каже продавчиня, яка торгує всіляким побутовим дріб'язком на ринку з боку вулиці Живова. – Наче культурний такий чоловік. Ви краще на куті розпитайте - там азербайджанці продають.

Та продавці-іноземці не впізнавали свого співвітчизника.

- Ні, не бачив його, - відповів торговець-азербайджанець з овочевого ринку. Хоча сказав він це невпевнено, перезирнувшись з колегою.

Стверджували, що не впізнають і не знають кривдника тернополянок (бо ж ми і прізвище називали — прим. ред.), й інші продавці-кавказці.

- За цим випадком правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною третьою статті 296 Кримінального кодексу України, - повідомили 13 травня у відділі зв'язків із громадськістю обласної міліції. - Інформацію внесли в Єдиний державний реєстр досудових розслідувань.

На час слідства іноземець перебуває під вартою. Коли справа потрапить до суду, то, згідно з цією статтею Кримінального кодексу, пан Меджидов може сісти на строк від двох до п'яти років.

Ми відстежуємо цю тему. Про нові факти чи результат досудового розслідування напишемо у наступних публікаціях.

НОВА ІНФОРМАЦІЯ

Після виходу публікації в редакцію звернувся Анар Меджидов. Чоловіка відпустили з камери тимчасового тримання, але до судового засідання по кримінальній справі, його помістили під домашній арешт.

- Вы всей правды не знаете, это провокация,- повідомив про події 9 травня пан Анар.

Наступного дня ми зустрілись з братом пана Анара Мубарізом Меджидовим. Чоловік вибачився за поведінку брата, але запевнив: "Хоч Анар і застосував силу до дівчат, але ногами чи кулаками їх не бив". Сам ж конфлікт, наполягає чоловік, спровокували самі тернополянки, пише одна з місцевих газет...

              alt               alt

"Красуня -свободівка"  і "чудовисько-азербайджанець"???

 

 

Коментарі  

 
+4 #8 позор 20.05.2013 11:29
Это не мужчина, который поднял руку на женщину! Позор ему и выдворить за пределы Украины! По всему видать, что в Тернополе у него все куплено. Пока не поздно надо гнать таких "хозяев" из Украины! А то будет как в России: никак не могут избавиться от наглых хамов и дикарей!Обнагле ли до того, что свой криминал объясняют провокацией со стороны девочек! Наглая трусливая ложь! Они храбрые только в стае или перед женщинами!Проще ния нет! Это нам, гражданам Украины, бояться за своих дочерей! Позор милиции при попустительстве которой ТАКОЕ творится в нашем родном городе!
Цитувати
 
 
+4 #7 кот 19.05.2013 17:54
:-| только на ветеранов да кассирш духу фатает а азеры с неграми могут по пасти дать,мыши одним словом,родствен ников защитить дома у себя не могут а лезут рулить страной
Цитувати
 
 
+4 #6 Остап 19.05.2013 16:05
На кол чорномазих!
Цитувати
 
 
+4 #5 иван 19.05.2013 13:19
не покупайте у хачвы нихера,пусть торгуют дома у себя
Цитувати
 
 
+11 #4 ПЕСЕЦ 19.05.2013 11:57
если этот урод не повесится в лесу, свободу перестану уважать
Цитувати
 
 
+8 #3 Украинец 19.05.2013 10:33
Козак правильно написал. Украинцу никогда бы не позволили такого сделать в Азербайджане! Мы сами виноваты, что с нами так поступает всякая мразь и нечесть! Азера обязательно надо наказать! Пусть знают свое место.
Цитувати
 
 
+8 #2 Анатолий 62 19.05.2013 07:56
А где-же "Свобода"? Видимо обо*ралась , это не "москалям" из-за границы кулаком махать!
Цитувати
 
 
+13 #1 Козак 18.05.2013 20:38
Рабська нація! Якби в Азербайджані укранїнець таке зробив, то він би вже не жив! А "звірйо" знає що українці терпуни і цим користується!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.