Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У ніч з 4 на 5 липня троє молодиків атлетичної тілобудови жорстоко побили 23-річного громадянина США. Ситуація трапилась поблизу розважального центру «Марципан». У закладі Олег Р. відпочивав разом з друзями. Потерпілий якраз виходив із приміщення, проводжаючи до таксі подругу. Молоді люди почули, що юнак говорить англійською, і зробили йому зауваження. Коли той почав пояснювати, що є громадянином США, це ще більше роздратувало парубків.

Вони кинули його на землю і почали копати ногами в обличчя, розповідає тітка потерпілого Наталя М.

Як з’ясувалось, 23-річний чоловік народився у Тернополі. Втім згодом виїхав з матір’ю  у Штати на постійне місце проживання. Майже 10 років юнак прожив на іншому континенті. Рідні Олега – медики на освітою. Батько закінчив Тернопільський медичний університет. Цей навчальний заклад рідні порекомендували й Олегові. Шість років хлопець здобував освіту в Тернополі. Він проживав у тітки – батькової сестри. За цей час хлопець встиг не тільки отримати диплом, а й одружитися. Олег якраз планував з дружиною повертатися додому, однак зараз поїздку доведеться відкласти.

Невинні посиденьки з друзями перетворилися у страшний сон. Зараз юнак знаходиться у нейрохірургічному відділенні обласної лікарні.

– О п’ятій ранку племінника привезли у травмпункт, – розповідає тітка Наталя. - Кривдники перетворили обличчя Олега на місиво. У нього зламаний ніс, сильні зміщення. Нижні зуби хитаються, у верхній щелепі тріщини. Обличчя все в набряках, тому очей майже не видно. Племінник лежить нерухомо, у напівпритомному стані і не може підвестися з ліжка. Я все розумію, хлопці молоді, різне буває, але щоб кандидати в майстри спорту з греко-римської боротьби, які мали би бути прикладом для наслідування, так поглумилися з дитини. Сьогодні я спілкувалася з мамою Олега. Вона обіцяла зробити усе, аби кривдників її дитини покарали по закону. Якщо винуватий він, нехай відповідає за це, якщо ні – нехай закон його захистить. Нам не потрібні відшкодування, ми хочемо, щоб все було справедливо. Якщо потрібно буде, дружина брата обіцяла відправити сюди кращих адвокатів, аби вони вели справу.

Ще вчора жінці вдалося поспілкуватися з племінником. Саме він розповів їй подробиці ситуації. Однак сьогодні хлопець розмовляти уже не може. За словами пані Наталі, медики ще не завершили обстеження хлопця, тому офіційних висновків медиків наразі немає. У прес-службі УМВС в Тернопільській області журналістам «Номер один» пообіцяли прокоментувати ситуацію найближчим часом, позаяк слідчі ще не встигли провести перевірки у повному обсязі.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.