Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями Сергій Надал підписав розпорядження, суть якого зводиться до того, що тепер право першого підпису на фінансових документах має Леонід Бицюра, а Олександр Степанюк позбувся цієї «привілегії».

Таке «наближення» пана Бицюри до мера і одночасне усунення Степанюка від важливих рішень говорить про те, що в мерії почалися нові «ігри».

Хоча тут не все так однозначно і за цим, здавалося б, непоказним рішенням, насправді криються серйозні речі, які свідчать або про те, що Сергій Надал став більше довіряти Леоніду Бицюрі, або ж таким чином останнього намагаються «підставити».

На користь першої версії свідчить те, що начебто свого часу сам Надал просував Бицюру на посаду голови Тернопільської облради після того, як Кайда став нардепом. Як ТТ писав, Бицюра навіть їздив з цього приводу на «оглядини» в Київ.

Стосовно ж другої версії, то Бицюру в середовищі тернопільських свободівців не всі сприймають. Особливо після того, як він подав документи до кадрового резерву Президента України. Але оскільки амбіції в нього чималі, його й пробують «осадити» таким рішенням Надала.

Адже право першого підпису означає величезну відповідальність. В разі відсутності мера, саме Бицюра має підписувати розпорядження (для прикладу – про виділення коштів, закріплення автівок і т.п.).

Хтось спитає  - а для чого така «головна біль» самому Бицюрі?

А він не міг відмовитися» Адже в цьому випадку мав би місце великий публічний скандал. Тому й Надал зробив "пропозицію, від якої не відмовляються".

А так є те що є.

«Про внесення змін до розпорядження міського головивід 29.07.2011р. №374

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою здійснення контролю за використанням коштів, передбачених на утримання управлінь та відділів міської ради, та інші заходи, які передбачені в бюджеті:

Внести зміни до п.1 розпорядження міського голови від 29.07.2011р. №374 «Про право підпису фінансових, бухгалтерських та господарських документів»: виключити «заступнику міського голови – керуючому справами Степанюку Олександру Івановичу», включити «заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Бицюрі Леоніду Олексійовичу».

Нагадаємо, ще два роки тому мер підписував інше рішення «Надати право першого підпису розпорядчих фінансових, бухгалтерських та господарських документів – міському голові Надалу Сергію Віталійовичу, заступнику міського голови – керуючому справами Степанюку Олександру Івановичу, другого підпису – начальнику відділу обліку та фінансового  забезпечення Денисюк Галині Миколаївні, головному спеціалісту-бухгалтеру відділу обліку та фінансового забезпечення Свідерській Світлані Іванівні» 

"Тернопільський тиждень"

    надал бицюра, тернопіль, мер, заступник, тернопільський тиждень    

 

Коментарі  

 
0 #3 знаюча 28.05.2013 18:47
ой, не переймайтеся, Бицюра тільки з вигляду простий як двері, а насправді той жи хиотрожоп... він сам кого хочеш підтсавить, хоча на фоні Надала, Стемковського чи Камінського - то да, він в порівнянні з ними дитя малолітнє. :sad:
Цитувати
 
 
+3 #2 От бл... 28.05.2013 11:41
я схиляюся до другого, підставлять Льоню, хоча він не промах, як пити дати, надал тут мастак, згадайте як він турського навколо кіпішу 9 травня взув, сам на відпочинку, а серетар рохзгрібав... :roll:
Цитувати
 
 
+5 #1 Це - я 28.05.2013 11:17
На черзі - відставка керуючого справами Тернопільської міської ради Олександра Степанюка. А згодом - і міського голови. Робіть ставки, панове!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.