Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В бізнесово-політичному середовищі Тернополя давно відомо про особливо «дружні» стосунки між Тернопільською міськрадою і будівельною фірмою «КреаторБуд» загалом, і між мером Сергієм Надалом та директором фірми Ігорем Гудою зокрема.

Не одна земельна ділянка виділена і не один дозвіл наданий цією каденцією міськради під будівництво для вказаного підприємства. І такі дії мерії неодноразово ставали причиною скандалів і конфліктів між городянами і забудовником.  

Чим «розплачувался» фірма «КреаторБуд» і пан Гуда за такі «презенти»?

Ну, згадайте хоча б кілька статей на цю тему з нашого порталу (Ось так мер Тернополя Надал і його виконком "підкуповує" високопосадових правоохоронців і  Мер Тернополя Сергій Надал разом з керівником «КреаторБуд» Ігорем Гудою відпочивають в Італії, чи Надал частинами віддає Гуді парк в Тернополі під забудову)

І ось на найближчій сесії депутати за вказівкою мера можуть віддати частину землі на березі Тернопільського ставу дитячо-юнацької спортивної школи «Буревісник» людині на прізвище Гуда Ігор Богданович (саме так звати й директора фірми «КреаторБуд»).

Отже, як можна зрозуміти, ті, хто в особливо близьких стосунках з високопосадовцями мерії, вже навіть не «прикриваються» підставними особами для отримання ласих шматків землі та комунального майна, як це робилося раніше.

Чи може хтось повірить, що в Тернополі є повний тезка впливового директора будівельної фірми, якому дали б ділянку на березі ставу, яку забирають в дітей?

Самовпевнена безкарність, цілковитий дерибан, тотальне ігнорування думки простих людей???

А ось і сам проет рішення, який розглядатимуть на сесії:

Проект № 123  Вносить В.Л.Кібляр

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0827га за адресою вул.Чумацька,5б гр. Гуді І.Б.

Розглянувши звернення громадянина Гуди Ігоря Богдановича, керуючись ст.12, 123, 124, 186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Гуді Ігорю Богдановичу (ід.номер 292…..) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0827га для обслуговування та реконструкції нежитлового приміщення – приміщення гаража з використанням в рекреаційних цілях і будівництвом причалу та елінгу за адресою вул.Чумацька,5б.

2.Вилучити з користування закладу об’єднання громадян «Тернопільська дитячо-юнацька спортивна школа «Буревісник» (ід.код 211…) земельну ділянку площею 0,0506га за адресою вул. Чумацька,5б, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3. Надати гр.Гуді Ігорю Богдановичу (ід.номер 292….)  в оренду терміном на десять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000010020002) площею 0,0827га для обслуговування та реконструкції нежитлового приміщення – приміщення гаража з використанням в рекреаційних цілях і будівництвом причалу та елінгу за адресою вул.Чумацька,5б.

4.Зобов’язати гр.Гуду Ігора Богдановича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

Міський голова  С.В.Надал

P.S. Нагадаємо, у 2010 році директор фірми "Креатор-Буд" Ігор Гуда був конкурентом Сергія Надала на виборах міського голови Тернополя ...

"Тернопільський тиждень"

         alt         

Надал нагороджує Гуду відзнакою міського голови (фото За Збручем)

 

 

Коментарі  

 
+1 #5 Іра 22.06.2014 11:57
А чому ніхто не піднімає питання про той ресторан "Garden Hall" біля базару, який було виділено тестю Гуді для клініки для попечених дітей. Там побудували готель, тепер коли Цимбалюк пролетів по всім питанням, готель продали, а грошики в кишеню. Так за такі речі він пожиттєво сидіти має. Чому про це ніхто не говорить??????????????????????
Цитувати
 
 
+8 #4 Саньок 04.06.2013 17:44
розводять нас як лохів, але щепановський також розводив, а потім його розвели по повній ;-)
Цитувати
 
 
+5 #3 От б... 04.06.2013 16:30
не будьте наївними - директору школи позвонили хто треба, занесли від гуди копійку і всі діла, батьки навіть не в курсі
Цитувати
 
 
+5 #2 Віталій 04.06.2013 16:28
свубуду не спинити
Цитувати
 
 
+6 #1 neon 04.06.2013 15:55
в проекті пише: письмова згода користувача, тобто спорт школи буревісник. Хай би хтось із цієї школи чи батьки дітей, які там займаються, прийшли на сесію і сказали, потрібна їм та земля чи не потрібна.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.