Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями колишній секретар Тернопільської міськради Тарас Білан звернувся до нині діючого мера  Сергія Надала з відкритим листом через низку місцевих ЗМІ, в якому закликав припинити найбільшу корупційну схему сьогодення, яку впровадила міськрада на чолі з Надалом.А саме – ліквідувати комунальне підприємство „Тернопільбудінвестзамовник”, через яку «дерибанять» земельні ділянки в Тернополі десятками гектарів.Ми писали про це в статті Екс-секретар Тернопільської міськради просить Надала перестати бути податківцем і припинити найбільшу корупційну схему.

Міськрада на цей лист відреагувала відповіддю чинного секретаря Ігоря Турського.

І в ньому є дуже цікава теза стосовно  вищезгаданого комунального підприємства. Цитуємо: «Ваша пропозиція щодо закриття КП «Тернопільбудінвестзамовник» не є дивною. Адже Ви були автором не менш екзотичних ініціатив. ..

Хочу Вам нагадати, що КП «Тернопільбудінвестзамовник» працює у Тернополі вже 17 років, і навіть тоді, коли Ви були секретарем Тернопільської міської ради (2006-2010). В даний час на даному підприємстві працює 46 працівників, підприємство за 2012 рік сплатило в Пенсійний фонд 669252 грн, ПДВ – 604900 грн, земельного податку – 57885 грн».

Тобто, секретар визнає, що КП «Тернопільбудінвестзамовник» - екзотична ініціатива!?

Пан Турський наводить цифри і говорить, що ця фірма вже 17 років працює.

При цьому він чомусь мовчить, що вона була тільки на «папері». І тільки з приходом до влади «податкової команди» Надала вони придумали, як використати це КП. І «шустрі хлопці», знаючи всі підводні камені вітчизняного законодавства, перетворили «Тернопільбудінвестзамовник» в підприємство, через яке землі в Тернополі в результаті нескладних маніпуляцій переходять у власність потрібних людей в обхід аукціонів. А збагачують на цьому хіба члени «команди».

На жаль, більшість тернополян не розуміє цієї простої, але водночас «геніальної» схеми дерибану земель.

ТТ ще повернеться до цього не раз. Адже тема КП «Тернопільбудінвестзамовник» дійсно варта уваги і щоб про неї знали городяни…

«Тернопільський тиждень»

    alt    

На фото: "патріоти" Тернополя Турський і Надал...

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.