Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На сьогодні, 6 червня, в Тернополі запланована чергова сесія міськради. Як ТТ відомо з власних джерел, на ній буде присутній і нардеп Олексій Кайда, який вкотре буде «штовхати» популістичні спічі на кшталт «геть керівників міліції, прокуратури, хоптяна тощо» з займаних посад.

Неофіційно відомо, що свбодівці краю отримали наказ від партійного керівництва  зібратися 6 червня 2013 року о 9.00 год. біля адмінбудинку Тернопільської міської ради (вул. Листопадова, 5 ) для мітингу, який самі тягнибоківці називають «зустріч з громадськістю Тернополя депутатів Тернопільської обласної та місцевих рад з вимогами усунення з посад прокурора області Геннадія Мовчана, начальника УМВС України в Тернопільській області Віктора Сака, і очільників міської прокуратури та міліції, голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна».

Щоправда, навіть самі «бойові штики» свободівців і куплені за кілька десятків гривень для цієї акції "активісти" станом на вечір середи, 5 червня, достеменно не знали, чи їхати їм під стіни мерії Тернополя.

Зауважимо, що «своїх» однопартійців Надал був би і радий бачити в якості «пікету». Адже саме на цей час, точніше на 10 годину, втретє під стінами міської ради мають намір зібратися жителі мікрорайону «Аляски». І втретє їх вимоги стосуються території гаражів на БАМі.

Нагадаємо, громада хоче, щоб цю «спірну» землю віддали новоствореному власниками гаражів кооперативу «Аляскаавто». Причому на тих же правах, на яких влада хотіла віддати землю комунальному підприємству “Тернопільбудінвестзамовник”.

    

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.