Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільські тролейбусники при тісній співпраці з міський головою Сергієм Надалом та львівським губернатором Віктором Шемчуком зуміли відвоювати в Львівського автомобільного заводу транспортні одиниці, гроші за які були сплачені ще в 2008 році, повідомляє кореспондент «Номер один».

Ще в 2008 року Тернопіль мав отримати два тролейбуси, а загалом на умовах договору – цілих сім від Львівського автомобільного заводу. За транспортні засоби було сплачено частину суми, а саме 2,11 млн. грн. Акурат – це були гроші за два тролейбуси. Час минав, а умови договору ЛАЗ не спішив виконувати. КП «Тернопільелектротранс» звернулося до суду, який зобов’язав львів’ян поставити техніку, але вони цього не зробили. Державна виконавча служба теж безуспішно намагалася виконати рішення суду протягом чотирьох(!) років. І лише коли до Львова губернатором прийшов уродженець Тернополя Віктор Шемчук, справа зрушилася з мертвої точки. При тісній співпраці Шемчука і міського голови Тернополя Сергія Надала, котрий підключив всі свої зв’язки, були пророблені всі можливі варіанти.

У підсумку, оскільки на складі ЛАЗу тролейбусів не було, суд прийняв компромісне рішення – повернути Тернополю навзамін двох тролейбусів – три автобуси.

12 червня представники КП «Тернопільелектротранс» приїхали до Львова на завод, щоб забрати техніку, однак львів’яни намагалися завадити цьому всіма можливими методами. У підсумку, при допомозі представників міліції автобуси були вивезені з території ЛАЗу і успішно прибули до Тернополя.

До слова, про давнього товариша пана Надала – Віктора Шемчука писали чимало, зокрема й навесні львівські ЗМІ. Один з таких матеріалів ТТ передруковував у статті В Тернополі увіковічнили чоловіка, який пов’язаний із злочинними угрупуваннями?

  

Фото КП «Тернопільелектротранс» 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.