Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Четверо бродячих собак взялися нізвідки і раптово накинулися на  тернополянку на “Східному”. Її повалили на землю, порвали колготи та спідницю, покусали за ноги.

Нещастя трапилося з Ольгою Мазуркевич на вул. Довженка. Вона два тижні пролежала у лікарні і перебуває на амбулаторному лікуванні аж до вересня.

Всі собаки були з “кліпсами”, додає тернополянка. Їх відігнали лопатами робітники з сусідньої будови. Травмована в розпачі викликала правоохоронців. Втім, вони сказали що це не їх компетенція. Через кілька годин Ольга Мазуркевич відчула, що у неї підвищилася температура, тому пішла в травмпункт. Її одразу положили до лікарні. Пані Ольга отримала щеплення від правця та сказу. Також їй кололи антибіотики.

Жінка написала заяву на ім’я міського голови з проханням вирішити проблему агресивних собак та відшкодувати їй кошти, які вона витратила на лікування. У відповідь тернополянка отримала лише відписку.

У листі, підписаному заступником міського голови Владиславом Стемковським, вказано, що звернення жінки розглянув виконком міськради.

“На основі вимог законодавчого акту у Тернополі створено бригаду, яка виконує роботи з відлову безпритульних тварин на території міста, тимчасовим утриманням та подальшим поверненням їх на попереднє місце дислокації, йдеться у листі. Розділяємо з Вами занепокоєння та повідомляємо, що нам дуже прикро, що вам довелося пережити відповідні незручності. З метою організації належного виконання піднятого вами питання, вищезазначеній службі доручено обстежити зазначену у зверненні ділянку та при виявленні тимчасово ізолювати безпритульних тварин. Для попередження та вирішення у майбутньому подібної ситуації рекомендуємо безпосередньо звертатись на адресу служби з відлову безпритульних тварин – КП “ТМ ШЕД.

Про фінансове відшкодування витрат на лікування, про яке Ольга Мазуркевич написала у заяві, у відповіді з міськради навіть не згадали.

- Я не хочу, щоб собак вбивали чи знущалися з них. Але я не хочу бути їх жертвою. І не хочу, щоб на моєму місці опинилися інші, – каже тернополянка.

На лікування пані Мазуркевич витратила близько тисячі гривень, які їй ніхто не відшкодує.

- У лікарні почула від медиків, що я не одна я така. Покусані собаками пацієнти потрапляють до них регуляно, – каже постраждала. – До речі, коли мене виписували, якраз привезли чоловіка , якого теж покусали собаки. На жаль, всі мовчать і нікуди не скаржаться. Але ж це не вихід! Треба вирішувати проблему з бродячим собаками негайно. Чи наша міськрада чекає, поки вони когось не загризуть, пише НТЕР.

        

 

Коментарі  

 
-2 #2 Стефко 18.06.2013 04:55
Стемковський НЕ приймає законів! а саме Закон забороняє собак знищувати!
Цитувати
 
 
+3 #1 Це - я 16.06.2013 18:49
Цинічна і хамська відповідь посадової особи такого високого рангу реально постраждалій людині - членові територіальної громади красномовно свідчить про те, що у Тернополі треба вирішувати ду-у-у-же багато проблем, але найпершою, найголовнішою і найболючішою проблемою нашого міста є керівництво Тернопільської міської ради, очолюване паханом - надалом. Він планомірно, системно, брутально реалізовує план - експеримент тотального приниження національної та громадянської гідності на прикладі територіальної громади окремо взятого міста, для подальшого знищення Тернопільської області в результаті здійснення адміністративно ї реформи.
Вихід: через усвідомлення та розуміння - до згуртованого протесту, боротьби та перемоги.
ВЛАДА - це МИ!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.