Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В інформаційному просторі Тернопільщини вкрай рідко останнім часом можна було щось почути про екс-мера Романа Заставного. І от за даними з поінформованого київського джерела, повідомляє Реально, стало відомо, що контроль над половиною ТОО ВО “Батьківщина” народний депутат Василь Деревляний передав екс-меру Тернополя Роману Заставному.

Під контроль Романа Йосиповича потрапила і Тернопільська міська організація. Такі нечувані поступки з боку Василя Тимофійовича відбулися у результаті фінансової компенсації зі сторони Романа Заставного, стверджує джерело. Суму “відступного” джерело не називає, але, ймовірно, йдеться про досить серйозну цифру. Контроль над Тернопільською міською організацією ВО “Батьківщина” дає шанс Заставному поборотися за мерське крісло у 2015 році. У світлі цієї інформації для Сергія Надала майбутня виборча кампанія буде в край важкою.
Крім того, у результаті вищезгаданих домовлиностей, Роман Йосипович отримав місце у Політраді ВО “Батьківщина”, що також додає йому шансів у боротьбі за тернопільський престол. Натомісць, перевірені партійні соратники Василя Тимофійовича – Володимир Бойко та Михайло Апостол не отримали чесно заслужені місця у керівному органі рідної парії.
Ми попросили прокоментувати отриману інформацію народного депутата України Михайла Апостола. У телефонній розмові пан Михайло сакав, що не може ані спростувати, а ні підтвердити цієї інформації. Він був, є і буде людиною команди, а отже буде виконувати рішення вищого партийного керівництва і сміття з хати виносити не буде.
На наш дзвінок народний депутат Володимир Бойко відповів перед самим початком засідання фракції ВО “Батьківщина”. Про переговори він нічого не знає, в них не приймав участі, а щодо реакції простих партійців на можливі перетрубації у районних та міських організаціях заявив, що прості партійці ніколи не здадуть свої позиції. Наразі, заявляє нардеп ще не проводилося жодної партійної конференції.
Нам, шановні тернополяни, залишається тільки спостерігати за процесом “влиття” фронтозмінівці Яценюка у надконсервативну Юліну “Батьківщину”. Чомусь так виглядає, що простим цей процес не буде.

Коментарі  

 
-1 #2 ред.ТТ 17.06.2013 17:47
це передрук, а в матеріали колег, які перепощуємо, своє не вносимо, а якщо й доповняємо, то підкреслюємо Примітка ТТ :roll:
Цитувати
 
 
+3 #1 Ромко 17.06.2013 16:56
варто працювати над українською, бо це жах:
домовлиностей,
Натомісць,
сакав
партийного
Помилки в тексті затьмарили можливу цінність статті
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.