Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТТ вже згадував, що з мером Тернополя Сергієм Надалом активно почали працювати іміджмейкери, основне завдання яких полягає в тому, щоб вивести "клієнта" з-під публічних ударів у конфліктах, що виникають, в статті Піарники Надала почали «обробляти» тернополян, в яких цинічно забирають гаражі
Опосередковано це може означати, що пан Надал почав готуватися до наступних виборів на посаду міського голови Тернополя.

У випадку з гаражами, Сергія Надала показано над процесом і йому відвели роль борця з ніби-то несправедливістю. Саме мер звернувся до правоохоронців, щоб ті встановили, хто ж підбурює власників гаражів, хоча причина конфлікту криється зовсім в іншому. Люди опротестовують прийняті міською радою рішення, внаслідок дії яких ділянкою, де розташовано гаражі майже 350 тернополян, буде керувати підприємство міської ради, яке займається будівництвом.

Про те, що рішення підписав міський голова, про те, що він же підписував усі судові позови проти людей - ні слова.

Нещодавно на вулицях міста з'явилася зовнішня реклама з циклу "соціальні ініціативи міського голови Сергія Надала". Стосується вона транспортної галузі, але слід очікувати ще появу таких "біг-бордів" і на інші теми.

Як бачимо, попрацювали піарники і тут. Міський голова повністю став на бік тернополян, визнав, що бардак з водіями маршруток таки існує та радить людям, як поводити себе в громадському транспорті.

Про те, що саме він брав на роботу начальника управління транспорту, комунікацій та зв'язку Ігоря Мединського, як і про те, що водії повинні дотримуватися графіку та носити на робочому місці форму встановленого взірця - ні слова (див. фото)

Отже, форма водіїв маршруток, про яку починав говорити ще попередній мер Роман Заставний, теперішнім мером Сергієм Надалом як впровадилася (хоч ніхто з перевізників особливо не спішив викидати тисячі гривень на це), так і вмерла, не доживши до соціальних ініціатив міського голови.

Та найцікавіше, що хоча й Надал  на своїх біг-бордах про уніформу не згадує, його підлеглі говорять зовсім інше. Днями той же Ігор Мединський заявив, що "Усі водії маршруток повинні виходити на рейс виключно в уніформі". На сьогодні перевізники уже забезпечили свій штат працівників по комплекту осіннього і літнього однострою.
«Може бути таке, що хтось здав форму на прання. Розуміючи, що уніформа може зношуватися, перевізники мають запас і можуть видати водієві інший комплект. Ці питання контролюють перевізники, оскільки дотримання таких правил ми вимагаємо від них, – розповів
Прес-клубу  начальник управління транспорту, зв’язку і комунікацій міської ради Ігор Мединський. – Ми постійно здійснюємо контроль і знімаємо водіїв з маршруту, якщо вони не одягнуті в уніформу. Спершу була чимала кількість тих, хто ставав на маршрут у неналежному одязі, але ми дали зрозуміти, що по-іншому бути не може. Сьогодні ситуація змінилася. Літня форма – сорочка синього кольору на короткий рукав і брюки, осіння – сорочка синього кольору на довгий рукав, брюки, темно-синій светер із вирізом на зубчик і краватка. Ми пішли на поступки з приводу одягання краватки влітку, оскільки розуміємо, що жарко і це створює певний дискомфорт».

Тож як можна зрозуміти, або сам міський голова не знає, що від його імені поширюють його ж піарники на біг-бордах, або пан Мединський говорить те, про що не знає його начальник...

"Тернопільський тиждень"

  

Коментарі  

 
+1 #1 Ternopil 19.06.2013 09:44
це все звичайна реклама Надала,на яку, я надіюсь, вже більшість Тверезовислячих Громадян (або які себе такими вважають)не ведуться і вже звикли до пустопорожніх слів.. особливо тих, які їздять марщрутками.. хоча думаю за те підвищення проїзду яке було можна це легко реалізувати..уніформу не треба \ж купляти щомісяця чи щотижня нову..
також ті хто це придумав і зараз реалізовує для Надала трохи "лоханулись",або думають що всі дурні (хоча напевне мають підстави, або самі такі) розміщуючи такий текст в тролейбусах, де і так видають квитки...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.