Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще донедавна міський голова Тернополя Сергій Надал вважався єдиним можливим кандидатом на посаду мера у 2015 році. Але вже сьогодні його прямими конкурентами розглядають  когось зі свободівців, за умови, що публічне вигнання Надала, а отже, визнання його роботи незадовільною, сильно не вплине на рейтинг цієї політичної сили.
Але час не стоїть на місці.
Якщо проаналізувати відкриті інформаційні джерела за останній квартал, то можна виокремити ще 2 людей, які могли би досить серйозно поборотися за крісло на Листопадовій.
Петро Ландяк.
Це чоловік, що має багатий бізнесовий та політичний досвід. Він неодноразово обирався депутатом міської ради, а на початку цієї каденції встиг побути першим заступником того ж таки Надала. Очолює в області партію А.Гриценка, який будучи парламентарієм від опозиції, нещадно критикує її лідерів. Петро Ландяк присутній на рекламних площинах з простими, подекуди наївними месиджами (див.фото) та у газетах, де не боїться піднімати теми як загальноукраїнського, так і місцевого значення. Чиста політична історія, досвід у лавах місцевого самоврядування та які-не-які гроші можуть бути хорошим стартом у боротьбі за крісло мера.
Ярослав Джоджик
Після завершення кар'єри Народного депутата, Ярослав Іванович в політичну тінь іти не збирається. Попри те, що офіційно він вважається киянином, свої роздуми пан Джоджик активно публікує в місцевій пресі. Він проміняв партію УНП, де в області назбиралось надто багато бажаючих очолити її на тиху і мирну "Нашу Україну", яка, до речі, чисельніше представлена в міській раді, ніж УНП. Ярослав Джоджик має капітал, який цілком дозволить потягатися у провінційному Тернополі за мерське крісло.
До речі, як нам стало відомо з джерел у партії, в "Свободі" вже незадоволені Сергієм Надалом, а точніше тим, як його "бурхлива діяльність" відображається на іміджі політсили, настільки, що його позбавили права спілкуватися з Тягнибоком напряму, а в секретаріаті партії готують секретний документ, яким заборонять усім членам партії брати участь у виборах міських голів.

Але про це іншим разом...

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+4 #2 Бля 09.07.2013 07:15
Погоджуюсь з Хруптянчиком про Ландяка. Такі примітивні гасла розраховані виключно на тупих лохів. якими він і вважає Тернопільську громаду! Ландяк продає прострочені товари у своїх маркетах (люди кажуть. що були навіть скандальні випадки з червами у муці)і наживається на виборцях.
Цитувати
 
 
+5 #1 Хруптян 08.07.2013 13:45
Думаю цим людям ще дуже далеко до справджіх лідерів. Вони за довгу політичну карєру нічого не створили окрім набридливих балачок і мають статус - ВИПАДКОВИХ. А Ландях обіср-ся по самі вуха коли не справився з комуналкою і тікав аж п"яти блищали. :D
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.