Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Правопорушення, передбачене частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України – одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням такої вигоди, — слідчі Тернопільського обласного управління міліції інкримінують керівнику однієї із служб Тернопільського міського управління юстиції. 25-річна чиновниця попалася на протиправному: отримала 400 доларів «подяки».

Усі  добре знають ситуацію, коли оформлення документів триває кілька тижнів.  Люди, аби не витрачати часу та не стояти в чергах, готові платити за прискорення процесу. Саме на такій ситуації намагалася нажитися державний службовець.

Як розповів старший слідчий обласного управління внутрішніх справ Сергій Осадця, до чиновниці звернулася мешканка обласного центру з проханням якнайшвидше розлучити її з чоловіком та видати їй свідоцтво про розірвання шлюбу.  Керівниця пояснила, що така процедура триває місяць з моменту звернення заявника. Проте погодилася взятися за термінову роботу та видати свідоцтво про розлучення в одноденний термін. «Подякою» за це мали стати чотириста американських доларів.

Зустріч було призначено на наступний день. Службовець шостої категорії у кабінеті отримала від тернополянки обумовлену суму неправомірної вигоди. Та чужі гроші збагаченню не посприяли – чиновницю затримали оперативники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю спільно з співробітниками слідчого управління УМВС України в Тернопільській області. Їй було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4  статті 368 Кримінального кодексу  України.

За скоєне чиновниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Нині ж, за рішенням суду, жінку відпустили під заставу. Триває досудове слідство.

Примтіка ТТ. До слова, як нам відомо, ця чиновниця зовсім недавно отримала посаду (тепер вже колишню). Але вже встигла зарекомендувати себе серед колег з негарної сторони через постійні конфлікти і так би мовити "понтову" поведінку...

 

Коментарі  

 
-2 #1 Ігор2 03.07.2013 22:52
Знаю Ірину, як порядну, відповідальну, розумну, інтелігентну людину. Не можу повірити, що вона могла аморально поступити...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.