Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями міський голова Тернополя підписав розпорядження про «Про створення робочої групи з формування промоційного бренду міста Тернополя»

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою популяризації та підвищення туристичної та інвестиційної привабливості міста Тернополя:

1.Створити робочу групу з формування промоційного бренду міста Тернополя

2.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова  С.В.Надал

Склад робочої групи з формування промоційного бренду міста:

Надал Сергій Віталійович –– міський голова, голова робочої групи;

Гірчак Ігор Ярославович –– виконавчий директор ТРВ АМУ, заступник голови робочої групи (за згодою);

Тимош Катерина Василівна –– головний спеціаліст відділу стратегічного планування та маркетингу міста управління стратегічного розвитку міста, секретар робочої групи.

Члени робочої групи:

Дейнека Юрій Петрович – начальник управління стратегічного розвитку міста;

Климчук Людмила Олегівна – експерт з розвитку територій та брендингу міст (за згодою);

Окаринський Михайло Михайлович – депутат міської ради (за згодою);

Фартушняк Юрій Анатолійович – депутат міської ради (за згодою);

Бурий Володимир Володимирович – голова фонду розвитку міста Тернополя ім. Володимира  Лучаковського (за згодою);

Шимків Любомир Петрович  – молодіжний мер міста (за згодою).

Примітка ТТ. Ми вже писали, що саме Фартушняк та Окаринський (на фото) відомі тим, що свого часу працювали на кандидата на посаду мера Романа Заставного, а згодом і на Сергія Надала. За нашою інформацією, саме Надал напередодні 2010 року привів їх у партію «Свобода», завдяки чому у великій мірі ці люди стали депутатами міськради.  Згодом Сергій Надал призначив Окаринського начальником одного з упарвлінь міськради, а Фартушняка - заступником директора  комунального підприємства.

Та попрацювавши трохи в команді вже мера Надала офіційно, Окаринський і Фартушняк раптово звільнилися з керівних посад???

                

Коментарі  

 
+1 #2 Остап 21.07.2013 16:42
то ніби в окаринського на окрузі кіпіш з тою церквою ібудинком, хоча від цього ніффіга неміняється, два брати акробати
Цитувати
 
 
+1 #1 Ура Патріоти 21.07.2013 16:06
цих два ВО Сволотівських ..... тепер думають - що ж нового придумати, щоб навішати лапші на вуха тернополян,бо Серьога почув смажене... але в Фартушняка на окрузі - пожар - хотів хлоп земельки церковної хапнути і будинок завалити на ньому із побратимами, а тут на тобі - прості тернополяни взули хлопа... добивайте Сволоту!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.