Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вона не тільки заважає руху транспорту, а й небезпечна для життя людей. Щодня продавці змушені торгувати на проїжджій частині, а мешканці купують просто на дорозі, ризикуючи опинитися під колесами. Користуються проїжджою частиною, як тротуаром, і звичайні перехожі, оскільки місце відведене пішоходам повністю зайняли базарники.

Не на камеру продавці зізнаються: торгувати на дорозі їм і самим не до вподоби. Вони не проти переселення. От тільки щоб місце було відповідне. Говорити відверто в об’єктив не хочуть – бояться, що їх звідси виженуть. А ця робота – єдина їхня можливість заробити на життя.

Стихійну торгівлю на Шептицького міський голова Тернополя Сергій Надал називає спадковою від однієї влади до іншої багато років поспіль. Проте обіцяє вирішити цю проблему. І додає: перші кроки у цьому напрямку вже зроблені. Стихійних продавців, які торгували на перехресті, забрали. От тільки де тепер стоять ці люди, мер не сказав.

Сергій Надал, міський голова: «Зараз ми закінчуємо роботи по введені в експлуатацію нового ринку, який буде діяти навпроти старого автовокзалу, де раніше була автомобільна стоянка. Зараз ця територія вже обгороджується сіткою. Там починають проводити розграфлення торгових місць. Я думаю, що протягом декількох тижнів ця робота буде завершена. І як тільки вона буде завершена, всіх решта, хто здійснює торгівлю по цій вулиці, ми планомірно перемістимо з проїжджої частини на новий готовий ринок».

Так прокоментував ситуацію на Шептицького Сергій Надал 17 червня. 14 липня знімальна група ІНТБ, приїхавши на стихійний ринок, ніяких змін з часу розмови з мером не помітила. Якщо ж міська влада дійсно працює у напрямку вирішення цієї проблеми, телеканал ІНТБ готовий висвітлити це у своїх новинах.

ІНТБ

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.