Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В провінційному Тернополі всі вже давно звикли, що навіть найменш значима подія може проходити під чиїмось патронатом. Як правило, хто при владі, той і патрон.
Організатори заходів активно експлуатують марнославство чиновників, обіцяючи їм шалену підтримку учасників та гостей свята в обмін за допомогу в організації та проведенні заходу.

В більшості випадків, чиновники вищого рівня на той чи інший захід заставляють працювати підлеглих, а потім піаряться, коли вже все готове. Організаторам залишається "відпрацювати" всенародною любов'ю.
Так само вчинили і при проведенні рок-фестивалю "Файне місто", який цими вихідними був влаштований в парку Т.Шевченка. На його адресу прозвучало достатньо критики.
Перше підлизування до патрона було відчутне вже з тексту самого запрошення журналістів, яких закликали не стільки на фестиваль, як на ту його частину, де "завітає міський голова Тернополя Сергій Надал".

Подаємо мовою оригіналу: "Шановні журналісти! Сьогодні, 21 липня о 18.30 год. на фестиваль «Файне місто» завітає міський голова Тернополя Сергій Надал. Просимо вашої присутності!"

А найсмішніше, що організатори вже при відкритті примудрилися зганьбитися, про що ми писали в статті Юні помічники Надала зганьбили міську раду Тернополя і фестиваль (фото)

Ну а на самому дійстві, "медові дифірамби" виспівував зі сцени ведучий заходу в перерві між виступами музичних гуртів.
"Сьогодні ввечері на цю сцену прийде людина, яка доклалася до того аби цей фестиваль відбувся. Можливо не всі його поважають, в декого можуть бути свої претензії, але пан мер зробив це свято для нас. Тож чи підтримаєте оплесками Сергія Надала і подякуєте за наш фестиваль", - втовкмачував ведучий захмелілій публіці.
Хоча чим долучився пан мер, окрім як заставив працювати чиновників, що і так отримують за свою роботу гроші з міського бюджету, - так і невідомо, адже концерт був платним. За вхід організатори просили 60 грн.

 

"Тернопільський тиждень"

Фото За Збручем

Коментарі  

 
-1 #3 довбуш 24.07.2013 18:39
фестиваль - СУПЕР. його зрозуміє тільки справжній рокер. Дякуємо меру зя свято!
Цитувати
 
 
0 #2 Ура Патріоти 23.07.2013 09:26
все просто - Надал зробив ставку в своїй майбутній виболрчій кампанії на такі фестивальчики для такої малолітньої публіки, яка легко піддається зомбуванню і впливу (але яка трохи підросте до виборів і "правильно" проголосує) із над якою працюють кишенькові молодіжні ГО,із розряду "діти капітана Надала", типу тієї якій нещодавно дали БЕЗПЛАТНО приміщення в приміщенні стадіону - КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ, але ніби то "підтримки ФК Тернопіль"..робіть висновки,панове , хто є хто і на кого працює
Цитувати
 
 
-1 #1 свідок 22.07.2013 23:27
респект за статтю, круто, влучно, і правдиво, а надал - лол що ведеться на такі заходи з по порадах таких "совітчиків", воістину лошарік...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.