Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

   Ми продовжуємо публікувати матеріали про людей, які, на нашу думку, можуть або заслуговують отримати відзнаки Тернопільської міської ради з нагоди Дня міста – 2013.
Цього разу поговоримо про Віктора Шемчука.
   Якщо говорити про цього екс-тернополянина, то дати йому відзнаку і хочеться і колеться.
Як Президент Національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук заслуговує на нагородження, оскільки чемпіонати Європи та світу стали однією з візитівок нашого міста.

  А на тлі відвертих господарських провалів, видовища є єдиною сильною стороною мера Сергія Надала. Зрозуміло, що з цієї точки зору, Шемчук може опинитися в списку кандидатів, можливо, навіть зможе претендувати на відзнаку 1-го ступеня.

  До того ж не слід забувати, що саме завдяки втручанню пана Шемчука Тернопіль нещодавно отримав три новеньких автобуси зі Львова замість тролейбусів, які були оплачені, але які не змогли "вибити" ані Заставний, ані Надал.
  Але, з іншого боку, як Сергій Надал пояснить тернополянам та своїм побратимам, чому представник Президента Януковича у Львівській області удостоївся такої уваги.
Адже він є яскравим представником сьогоднішньої державно-політичної еліти. Колишній прокурор, що пройшов усі щаблі у цьому відомстві і навіть 8 днів перебував в.о.Генерального прокурора України. Один з «тушок» зразка 2010 року, оскільки покинув фракцію «Наша Україна – Народна самооборона» (№33 у виборчому списку виборів 2007 року) та перейшов у фракцію «Стабільність та реформи», яку на той час називали провладною
(детальніше про життєвий і карєрний шлях нашого сьогоднішнього героя ТУТ)
Всі ці «досягнення» є чужими для галичан, які так прискіпливо ставляться до чистоти «політичної раси» своїх обранців.

Хоча, у 2012 року міська влада Тернополя вже вшанувала Віктора Шемчука, розмістивши пам’ятну таблицю (на фото) на Алеї слави на набережній Тернопільського ставу.

То чому б цього року не зробити його почесним тернополянином?
Адже ніхто би особливо не здивувався, якщо б колишній податківець нагородив колишнього прокурора. Ворон ворону око не виклює…

«Тернопільський тиждень»

Статті на цю ж тему:

Між колишнім і теперішнім мерами Тернополя війна начебто закінчилася

        

Коментарі  

 
+1 #3 Тарас 02.08.2013 16:53
Шемчук, якраз і найбільше заслуговує.
Цитувати
 
 
-3 #2 Ольга. 02.08.2013 14:00
а ваші фантазії межу мають?
з якого дива нагроджувати Шемчука?
Цитувати
 
 
-3 #1 Марян 01.08.2013 20:19
"Тернопільський тиждень" хоч зрідка б намагався бути об'єктивним.
Завдяки Шемчуку дійсно була зроблена важлива справа.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.