Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще декілька днів тому завершився Всеукраїнський скульптурний пленер «Камінь. Алегорія». Попереднього разу пленер такого масштабу відбувався у Тернополі 35 років тому. Створені митцями із різних міст  роботи – подарунок

Тернополю до Дня міста.Поки міський голова мудрує, де б їх краще розмістити, скульптури в пилюці та та горі уламків стоять поблизу зоокуточка у парку Топільче.

Біля скульптур радо фотографуються тернополяни. Створено 12 алегоричних постатей, серед яких Кобзар, Минуле і Майбутнє, Свобода, Весна, Ангел із трипільською символікою тощо.

Міська рада тим часом обіцяє, що буде створено цілу Алею із кам’яними подарунками, котра простягнеться від парку Топільче до ТЦ “Атріум”. Місце для Кобзаря Сергій Віталійович уже придумав – посадить його біля “Березолю”. За декілька днів створити добру пам’ятку місту митці з різних регіонів змогли, а чи зможе міська рада до Дня міста обладнати місця для подарунків? - задається питанням Львів Тернопіль щоденно

  

Коментарі  

 
+1 #2 От б... 04.08.2013 14:11
можливо вия й праві, що пропускаєте такі образливі коменти на свою адресу, як в того Маряна, як говориться - каби дурь каждого видна біла, аба перефразовуючи відому фразу - скажи мені хто твій прихильник і я скажу хто ти, можу собі тільки уявити рівень розвитку такого імбицила як марян. А стосвно теми - за тиждень не спромоглися прибрати - факт, після типу фестивалю Файне місто все навколо Чайки було заср..не, обригане, й обіс..е кілька днів, теж стосується інших заходів, так що все, нажаль, правда :-)
Цитувати
 
 
-2 #1 Марян 04.08.2013 12:53
Коли автор пише "все як завжди", то це перебільшення чи це якийсь фактаж?
Клініка мізків редактора/автора/власника даного сайту вже на дуже пізній стадії.
Він навіть не помічає, що пише херню.
У журналістиці слово "завжди" означає ЗАВЖДИ. Тобто автор впевнений, що після УСІХ заходів у Тернополі ЗАВЖДИ неприбрано/засмічено і т.д.? Маю великий сумнів.
Клініка автора така, що Напевне якщо в Тернополі сталось якесь Божественне чуто, то і тут автор би написав "А у Надала/Кайди" на лобі прищик! :)
Шановний автор статті, у тебе часом Надал дівчину не відбив?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.