Нове на сайті:
Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Чомусь існує стереотип, що серед патріотів, якими себе називають свободівці, немає багатих людей. Звісно, це не так. На Тернопільщині одним з найзаможніших тягнибоківців є  Михайло Гладкий (на фото) – ще один претендент на отримання відзнаки Тернопільської міської ради з нагоди цьогорічного Дня міста. Принаймні за версією ТТ.
Михайло Гладкий вже був героєм нашої публікації в матеріалі
Хто є хто в команді Надала, де ми детально, хоча й далеко не все написали про цього підприємця і депутата.
З огляду на близькість до міського голови Сергія Надала та на офіційні регалії, ми прогнозуємо, що пан Гладкий цілком може опинитися в числі номінантів.
Посудіть самі. Цього року Михайло Гладкий офіційний ювіляр – йому минуло 50 років. Чим не нагода відзначити його за невтомну працю на благо міста.
А працює пан Михайло не звичайним рядовим чиновником, а головою земельної комісії міської ради. А там напрацювань ціла купа.
Одне тільки рішення про виділення в перших півроку діяльності 11 гектарів нещодавно зареєстрованій громадській організації, яку журналісти так і не змогли відшукати, – тільки ця схема вже заслуговує на відзначення.
А скільки ще земельних питань вирішилося в користь «потрібних» людей, які, до речі, теж є тернополянами? Отже, про те, що Михайло Гладкий помагає мешканцям міста, щоправда специфічнол і тільки "вибраним" - це таки правда. А відзнаку саме за це і дають…
Цікаво, що зовсім немає інформації про те, що бізнесмен та депутат Гладкий помічений в якихось соціальних проектах. Зате чуток, що він годує депутатів міської ради та свого партійного лідера нардепа Тягнибока, повно.
Напевне, настав час депутатам відпрацювати їжу за задовольнити еґо свого колеги та дружньо, в черговий раз опустивши очі, проголосувати за надання відзнаки Тернопільської «міскої» ради Михайлові Гладкому.

Нагадаємо, родині пана Гладкого належить ресторан «Братіслава», де гуляють весілля та інші урочистості місцеві свободівці, нещодавно збудований ресторан «Назарія» в парку Шевченка, в якому директорствує, як кажуть, офіційна дружина мера Тернополя Сергія Надала та навколо якого вже набудували цілу купу «бесідок» та багато іншого.

А загалом міський голова «благоволить» до сьогоднішнього нашого героя. Адже за бюджетні кошти до помешкання Михайла Гладкого відремонтували дорогу, поставили біля його ресторану світлофор і звели стіну, щоб відгородити одну спірну територію від зазіхань іншого тернополянина.

Та й взагалі, як стверджують деякі тягнибоківці, саме Надал, нагадаємо, привів Гладкого напередодні виборів 2010 року в партію та має з ним спільні бізнес-інтереси. То чому б побратима і не відзначити?

«Тернопільський тиждень»

Статті на цю ж тему:

Між колишнім і теперішнім мерами Тернополя війна начебто закінчилася

Чи вшанує Надал зі свободівцями регіонала і губернатора

Чому Сергій Надал ніколи не повторить успіх вінницького мера Володимира Гройсмана

      

 

Коментарі  

 
+2 #4 леонід бегуш 08.08.2013 14:24
Дивно написано, а що дружина може бути офіційна і не офіційна?
Цитувати
 
 
-4 #3 Стефко 08.08.2013 08:32
якщо говорити про свободівців, то там кожен заслуговує. особливо депутати мажоритарщики. вони на округах працюють для людей
Цитувати
 
 
+2 #2 *** 07.08.2013 14:17
а шо такоє?син полковника не може буть хенералом,але полковником буть обязан.і як не порадєть родному человєчку.
Цитувати
 
 
-2 #1 Олексій 07.08.2013 14:08
Надал з Гладким, може і дружать, але підсталяти себе через якусь відзнаку Надал точно не буде
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.