Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Декілька фактів, які допоможуть зрозуміти ситуацію з дорогами (на думку автора - прим.ТТ) в Тернополі, які опублікував у  своєму блозі на Кореспондент  радник міського голови Максим Черкашин

1.    2013 року тернопільські дороги пережили аномальну зиму – понад 50 різких перепадів температури за сезон (в нормальну зиму 5-7 разів).
2.    Понад 70% доріг збудовані без основи та водовідведення. Асфальтний шар дуже часто покладений прямо на бруківку, пісок або землю.
3.    Дороги в Тернополі будувались з розрахунку 50 автомобілів на 1 000 жителів. На сьогодні реальний показник понад 100 автомобілів на 1 000 жителів.
4.    Щоб відремонтувати тернопільські дороги близько необхідно 600 млн. грн.
5.    У 2013 році на ремонт доріг з місцевого бюджету виділено 30 млн. грн.
6.    У 2013 році на ремонт доріг з державного бюджету виділено 0 грн.
7.    Сергій Надал – єдиний міський голова України, який зустрівся з керівництвом громадської організації “Дорожній контроль”. На зустрічі домовились про спільний контроль за ремонтом доріг.
8.    Якість проведення ремонту доріг у 2013 році контролювали депутати, представники влади, громадських організацій та ЗМІ.
9.    З 8 травня 2013 року по 26 липня 2013 року проводились роботи з поточного ремонту (асфальтобетон) на 89 вулицях Тернополя.
10.    До 6-го липня проведені роботи з капітального ремонту – заміна верхнього шару дорожнього одягу (асфальтобетон)на 17 вулицях.
11.    Станом на 23 липня нанесено більше 12 кілометрів дорожньої розмітки та поновлено розмітку на 16 пішохідних переходах міста.

 

 

Коментарі  

 
-1 #2 Петрович 09.08.2013 12:47
А шо дивно в тих фактах? Чи редакція або ура-патріот знайшли в них якусь невідповідність ? ;-)

Чи ви так, аби шось написати, шоб було? :lol:
Цитувати
 
 
0 #1 ура-патріоти 09.08.2013 09:08
пацан відробляє гроші в патрона Надала, які ми із вами йому даємо у вигляді податків... Надал ніяк не може забути проблеми із дорогами, от вона його і переслідує..
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.