Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

8 серпня близько 17 години два десятки жителів райцентру на двадцять хвилин частково перекрили рух вулицею Січових Стрільців у Збаражі.

Люди, невдоволені дозволом на проїзд вантажного транспорту їхньою вулицею, зібралися на пішохідному переході. Вони пропускали легківки, але не давали рухатися вантажівкам. Нарікали, що такий транспорт руйнує їхні будинки.

На місце події виїхали працівники райвідділу міліції. Людей попередили про відповідальність за такі дії, передбачену законом. Представники райдержадміністрації домовилися з жителями вулиці, що обговорять питання про обмеження руху вантажівок їхньою вулицею.

Нагадаємо, у Збаражі мешканці вулиці Січових Стрільців перекрили рух для вантажівок і фур, які роками руйнують дорожнє полотно і житлові будинки при дорозі. Про це на своїй сторінці написав один із мешканців міста.

Люди протестують проти багаторічного безчинства, яке коїться в їхньому місті.

«Жоден водій фур і вантажівок не звертає уваги на дорожні обмежувальні знаки, – розповів депутат Збаразької міської ради Роман Напованець. – Нашими вулицями їздять перенавантажені зерновози. Городяни вже багато раз зверталися до керівництва району. Та жодні такі скарги не дають результату. Сьогодні ми стоїмо, щоб захисти права всіх мешканців Збаража».

Згідно правил, вантажівки мають об’їжджати місто. Та навіть 60-тонні фури їдуть збаразькими вулицями. На всіх вулицях зруйноване дорожнє покриття. Особливо людей обурили ці факти у серпневі спекотні дні, коли старий асфальт і так розпечений. А з 1 серпня почався плановий ремонт. Та водії не зважають на це, і їздять по щойно постеленому асфальту.

Вантажівки та фури обслуговують місцевий комбінат хлібопродуктів та цукровий завод, які входять у агрохолдинг «Мрія» (власник - Герой України Іван Гута) а також возять камінь з двох кар’єрів.

      

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.