Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутат Тернопільської обласної ради від ВО “Свобода” Степан Кондира написав заяву про вихід із фракції.

Чутки про це ширяють серед ЗМІ вже досить тривалий час, проте лише зараз вони підтвердились документально. Більше того, сам Кондира не «відрікається» від свої слів та вчинків, навпаки, спілкуючись з нами сміливо заявив, що не хоче більше пов’язувати себе із ВО «Свобода», оскільки:

«ситуація не змінилась і на сьогоднішній період, піврічний політичний хаос  в Тернопільській обласній раді несе за собою економічний колапс області».

Пан Степан під час розмови додав, що ця «партійна “ініціатива” в  лапках йому просто набридла, бюджету нема і взагалі в тернопільській «Свободі» не все так гладко, як здається збоку.» А йому, мовляв «набридло виправдовуватись перед своїми  виборцями за незрозумілі дії партії.»

Як зазначено у заяві, в іншу партію Кондира наразі  не мігрує, а залишається позафракційним згідно регламенту.

Цікаво було б  почути думку головного «свободівця» в облраді Володимира Стаюри з цього приводу. Та, на жаль, до нього ми так і не змогли достукатись: то не піднімав слухавку, або ж «збивав» дзвінки.

Покидати ВО «Свобода» стало, вочевидь, тенденцією. Досить пригадати недавні події в Рівному, де склалась майже ідентична ситуація.

При чому, що це вже далеко не перший випадок  і для  Тернопільщини. Приміром, минулго року  депутат-мажоритарник від “Свободи” в одній з райрад перейшов у фракцію Партії Регіонів.

Що ж, з цього приводу виникає дві думки: перша – це те, що в «Свободі» дійсно щось та й не гаразд, а по-друге – хтось цілеспрямовано «купує» в партії «Свобода» людей, аби зрівняти усіх під одну когорту злодіїв та продажних «тушок». Хоча завжди є місце для варіанту під номером – три…

Тетяна Колеснік, Львів Тернопіль щоденно

        

Коментарі  

 
+1 #1 SENS 10.08.2013 17:15
:lol: Татьяна а вы правда думаете что партия ,,Свобода,, нужная или правильно и динамично развивающаяся партия?...жлобье не воспитанное. ;-)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.