Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради 2 серпня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Техно-Буд-Центр» на першу чергу реконструкції вул. Симоненка за 5,20 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно з техзавданням на вулиці мають влаштувати нове асфальтобетонне покриття, реконструювати дощову каналізацію, замінити люки.

 Роботи фінансують з державного бюджету, завершити повинні до першого листопада поточного року.

 Засновниками компанії «Техно-Буд-Центр» є Григорій Процик і Любомир Грегоращук, чий син Андрій Грегоращук є депутатом Тернопільської міськради від «Свободи». За даними «ВДЗ», за останні п’ять років тернопільська фірма регулярно вигравала тендери на ремонтно-будівельні роботи у Тернопільській, Львівській та Рівненській областях, загалом отримавши підрядів на 384,51 млн грн.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було Тернопільське міське шляхове ремонтно-будівельне підприємство «Міськшляхрембуд», пишуть Наші гроші.

Реконструкція згаданої вулиці розпочалася зі знищення десятків дерев, що викликало невдоволення місцевих мешканців.

Примітка ТТ. До слова, за "дивним" збігом обставин, на цій вулиці мешкають кілька депутатів міської ради, а також нардеп Олег Сиротюк

Коментарі  

 
0 #4 От б... 12.08.2013 18:51
привіт дибілу Маряну, в тебе клінка чи що, що ти постійно пінишся за сволоту і репетуєш "ганьба такій журналістиці"? Наші гроші - це потужний і авторитетний портал, і вони пишуть як є, не сходи з розуму, йди краще мешти тягнибаксу і його посіпакам в Тернополі оближі, а не чіпайся до праці інших, вже дістав, зомбодаун :-?
Цитувати
 
 
-2 #3 Марян 12.08.2013 18:32
А є якась конкретна фірма, яку не допустили до тендеру? Або може є якась фірма, котра дала меншу ціну, але не виграла?? Дам відразу відповідь по обох питаннях: ні! То до чого ж ця ахінея про “свободівську фірму”? Якщо десь чиїсь родичі є в засновниках фірм, то їм вже на тендер не подаватись? Чи може ті фірми не існували раніше і не вигравали тендери??
Ганьба такій “журналістиці”!
Цитувати
 
 
0 #2 читач 12.08.2013 11:40
а при чому тут бруд, як на мене проста констатція факту викладена в статі, як є так і пишуть :-?
Цитувати
 
 
-2 #1 Іванко 12.08.2013 11:34
Я з вас фігєю! Скільки років люди просили зробити Симоненка - тепер робля, а ви далі бруд лиєте! Збийтеся
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.