Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутати міськради віддали комунальне приміщення, у якому розташована прокуратура, власне цій структур нібито ненароком. Перший раз проголосували "за", а потім запропонували переголосувати. Втім, така пропозиція не набрала необхідної кількості голосів.

Так, чи погоджувати передачу у держвласність та в оперативне управління міської прокуратури нежитлову будівлю на бульв. Шевченка, 7, площею 915,70 кв. м. і первісною власністю – 1 млн 7 тис грн, депутати запропонували голосувати таємно.

Мовляв, це потрібно, аби не почалось сварок на політичному грунті. У той час, представники ВО «Свобода» переказували один одному, що за це питання – свободівці не голосують.

Однак, попри таємне голосування, депутати міськради підтримали цю пропозицію 36 голосами. Принаймні такий результат показали на екрані у сесійній залі.

Згодом депутати запропонували ще раз переголосувати за це питання, мовляв електронна система голосування дала збій. І тому, хоч більшість не підтримали згадувану пропозицію, на екрані висвітлився інший результат. У той же час депутати поміж собою перемовлялись, що першого разу не всі зрозуміли, за що голосують. Чому повертались до питання, пояснював журналістам і міський голова.

- Процедура голосування пройшла у відповідності до регламенту міськради, який затвердили депутати, - каже міський голова Сергій Надал. - З початку депутатам було запропоновано голосувати у таємному режимі – вони підтримали пропозицію всім депутатським корпусом, питання поставили на голосування, 36 голосів було за. Після цього була заява від ВО «Свобода», що вони не голосували за це питання. Відповідно не вірили, що такий результат може бути і запропонували повернутись до цього питання. Коли мною воно було поставлене на повторне голосування, воно не набрало потрібної кількості голосів, пишуть 20 хвилин

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.