Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко заявив, що розглядає можливість балотуватись на пост президента на виборах у 2015 році.

Про це він сказав у вівторок ввечері під час виступу на Х Світовому конгресі українців у Львові.

За словами Кличка, для України є життєво важливим питанням вибори президента у 2015 році.

Він зазначив, що "усвідомлює свою відповідальність, щоб після 2015 року почалась новітня історія України", і заявив, що розглядає можливість балотування на пост президента.

"Я відповідально розглядаю можливість балотуватися на посаду президента. Остаточне рішення - після консультацій з громадою", - наголосив Кличко.

"Я переконаний, що має бути єдиний кандидат від опозиції. Це мають вирішувати громадські організації, спираючись на думку людей", - додав Кличко, підкресливши, що українські політики не мають права дозволити чинному режиму "правити після 2015 року".

Також Кличко повідомив, що восени розпочинає зі своєю командою поїздки Україною, планує відвідати кожен обласний центр і ознайомиться зі всіма питаннями, які турбують людей.

Коли Кличко заявив, що розглядає можливість балотуватись на пост президента, делегати СКУ почали аплодувати і вигукувати "Слава Україні!"

УНІАНІнтерфакс-Україна

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.