Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Припарковані з порушеннями автомобілі часто стають на заваді безперешкодному проїзду вулицями Тернополя.

Попри те, що у місті є спеціально відведені території для паркування, недобросовісні водії все ж залишають свої авто у недозволених місцях. Тож на сьогоднішній день необхідно шукати засоби впливу на тих, хто паркується з порушенням Правил дорожнього руху. Один з напрямків – повернути на вулиці евакуатори, які забиратимуть неправильно припарковані автівки на штраф-майданчики.

Наразі вирішення цього питання у Тернополі – у стадії розробки. Зокрема, як пояснюють в управлінні транспорту, комунікації та зв’язку міськради, уже готують Положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури м. Тернополя. Згодом його оприлюднять в ЗМІ для громадського обговорення й отримання зауважень та пропозицій.

«Оскільки даний документ є регуляторним актом, дотримання процедури його прийняття має надзвичайно важливе значення. При напрацюванні Положення використано досвід Львова, в якому вже від початку 2013 року практикується використання евакуаторів для примусового переміщення транспортних засобів, що створюють значні перешкоди дорожньому руху, - зазначає заступник начальника управління транспорту, комунікації та зв’язку міськради Олег Вітрук. – За роз’ясненням Управління Державтоінспекції, примусове доставлення транспортного засобу на спеціальний майданчик чи стоянку передбачено ст. 265 – 2 кодексу про адмінпорушення у випадку, якщо транспортний засіб створює значні перешкоди дорожньому руху і коли неможливо усунути причину затримання транспортного засобу на місці виявлення правопорушення».

Тож в подальшому, враховуючи отримані пропозиції чи зауваження до Положення, його буде подано на розгляд сесії міської ради.

Доцільність створення такого документа транспортники аргументують тим, що він регулюватиме питання безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури та запобігання надзвичайним ситуаціям на вулицях міста. Крім того, Положення дасть змогу забезпечити можливість безперешкодного доїзду швидкої медичної допомоги, аварійних служб і т.д., яким часто «завдає незручностей» неналежно припаркований приватний транспорт.

    

 

Коментарі  

 
0 #6 Денис 22.08.2013 06:10
влада має відстоювати всіх тернополян, а не купку мажорів. Надал правильно робить, що заставляє дайнків працювати, а еакуатор буде стимулом нарешті навести порядок на дорогах
Цитувати
 
 
+3 #5 Це - я 21.08.2013 17:42
Народ, читайте "Правила" і не забалакуйте проблему!
15.9.Зупинка забороняється:
a)на залізничних переїздах;
в)на естакадах, мостах, шляхопроводах і під ними, а також у тунелях;
г)на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків...;
ґ)на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини...;
е)ближче 30 м від посадкових майданчиків для зупинки маршрутних транспортних засобів, а коли їх немає — ближче 30 м від дорожнього знака такої зупинки з обох боків;
є)ближче 10 м від позначеного місця виконання дорожніх робіт...;
ж)у місцях, де буде неможливим зустрічний роз'їзд або об'їзд транспортного засобу, що зупинився;
и)ближче 10 м від виїздів з прилеглих територій і безпосередньо в місці виїзду.
До чого тут здирництво чи паркомати та евакуатори?
А міську раду разом з ДАІ тернополяни за некоректні знаки повинні глумити, на чому світ стоїть!
Отака - то, дітоньки, фігня.
Цитувати
 
 
+4 #4 Ладно 21.08.2013 11:24
давно пора навчити мажорів паркуватися. хай це зробить роботяга на евакуаторі, як мєнти не можуть справитися!
Цитувати
 
 
+2 #3 Патріот 21.08.2013 10:19
Вам до Львова як Україні до Євросоюзу! В Європі стільки заборонних знаків немає. А мажори як ставили свої авто де хотіли так і будуть ставити. Ви їм нічого зробите. Це ж Ваші родичі.
Цитувати
 
 
+1 #2 Рома 21.08.2013 10:02
Повернулись до старої схеми здирництва.
Цитувати
 
 
+2 #1 Рома 21.08.2013 09:58
Недозволені місця штучно зроблені чиновниками місьради та ДАІ, щоб кришувати паркомати та евакуатори. У водія повинен завжди бути вибір платної чи безплатної стоянки. Понаставляли знаків і тішаться. Роблять вигляд, що дбають про водіїв та Тернополян.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.