Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У березні 2012 року правоохоронці затримали директора КП “Об’єднання парків культури та відпочинку” і депутата міськради від ВО «Свобода» Ігоря Липку за неправомірну вигоду, тобто за хабар в розмірі 1000 доларів США. Тоді міський голова Сергій Надал заявляв, що це провокації проти його однопартіця. З цих слів посміялися і згодом прокуратура направила справу до суду.

Пана Липку звільнили з займаної посади, хоча з лав «високоморальної» партії Тягнибока, звісно, не вигнали, про що ТТ писав в статті А тернопільський депутат-свободівець Липка все ж «влип»

У вересні того ж року на вакатну посаду призначили  Василя Івановича Романюка. Колективу обєднання парків його представляли заступник мера Леонід Бицюра та начальник управління культури Олександр Смик. Тоді високопосадовці говорили, що призначений має багато що зробити.

І вже місяців через вісім і пан Романюк «вляпався» у таку ж скандальну історію, як і його попередник – начальника парків затримали за вимагання і отримання трохи меншого хабара – 800 доларів США. Про це ми також писали в статті Вже другого керівника парків у Тернополі впіймали на хабарництві

Після цього деякий час обовязки директора парку виконувала Богдана Олещук. Але згодом Василь Романюк знову повноцінно «запрацював» на посаді директора обєднання парків. Саме він озвучив для журналістів версію про те, що пелікана Філю в парку «Топільче»...замучили до смерті інші мешканці зоокутка.

Чому Сергій Надал не звільнив чиновника, якого впіймали на хабарі? Чи може Василь Романюк не винний у злочині, за який його затримували?

Як нам пояснили в прокуратурі Тернополя, «провадження за фактом отримання неправомірної вигоди директором одного з комунальних підприємств Тернопільської міської ради скеровано до суду. На даний час триває судовий розгляд. Питання обрання запобіжного заходу, а також питання щодо відсторонення з посади вказаної особи є компетенцією суду».

Тобто, поки справу про хабарництво директора обєднання парків Тернополя розглядає суд, він продовжує займати «хлібну» посаду.

А це означає тільки одне – міський голова Тернополя Сергій Надал дуже вже "цінує" такого підлеглого...

«Тернопільський тиждень»

 

Коментарі  

 
+5 #1 Северин 25.08.2013 18:15
" ворон ворону ....не виклює" подібне до подібного притягає....
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.