Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Окремі ЗМІ опублікували відео, де начебто п`яний помічник Народного депутата від «Свободи» Михайла Головка не хоче платити гроші за випите в одному із барів Підволочиська Тернопільської області. І при цьому погрожує викликати до офіціанта обласного начальника міліції.

Як пишуть ті, хто надіслав це відео на адреси ЗМІ, воно випадково потрапило до них  від очевидців. На відео видно, що молодий чоловік перебуває в стані сильного алкогольно сп`яніння, свариться з працівником закладу, вживає нецензурну лексику і хизується своєю посадою помічника нардепа-свободівця: «Мені пофіг... викликай обласну міліцію. Вони мені нічого не зроблять...»

Примітка ТТ. Людина, яка, скажемо так – не зовсім адекватно поводить себе, дійсно помічник нардепа Михайла Головка на громадських засадах – Руслан Дацюк, який є приватним підприємцем і депутатом Підволочиської райради (ну, принаймні, як "дві каплі води схожий на нього" - ми так змушені написати про всяк випадок:)))

Як нас переконують дехто з свободівців, це відео було зняте кілька місяців тому. І тоді дійсно приїжджали на місце інциденту міліціонери. Але тоді ситуацію вдалося владнати, оскільки сума за випити-наїджене депутатом і його компанію була невелика. Але тільки зараз, начебто, голова Підволочиської РДА Руслан Комар-Чорний дав вказівку викласти це відео на сервіс, щоб таким чином скормпрометувати нардепа Головка.

Сам Руслан Дацюк не хоче нічого коментувати. Хоча це дивно – адже в першу чергу він «підставив» Головка, і якщо навіть такий конфлікт мав місце раніше, а зараз набув публічності, але фігурант відео мовчить – значить є що приховувати.

До слова, ТТ як завжди повідомить більше – вказаний Руслан Дацюк є не просто помічником, а близьким родичем Михайла Головка, його братом (якщо не помиляємося, а ми, як знають наші постійні читачі - не помиляємося). І про нього ми вже писали в скандальному матеріалі Брат кандидата-свободівця на Тернопільщині знущається над людьми?, після якого редактор ТТ мав непросту, але загалом цивілізовану розмову з тоді ще кандидатом в нардепи Михайлом Головком.

Тож як можна зрозуміти, пан Дацюк не вперше опиняється в центрі уваги ЗМІ. І якщо він захоче пояснити електорату свою поведінку, зафільмовувну на відео, ТТ готовий це опублікувати...

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
0 #1 Вано 24.08.2013 10:47
здивували, та головко постійно бухає з кримінальноподі бними молодиками в ресторані класік в центрі смт. тернополь
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.