Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Це відео видалене через порушення політики Youtube, яке забороняє розміщення вмісту, призначеного для образ, залякування чи погроз»

Саме таке застереження зявляється у вікні на відомому відеосервісі, де ще вчора був відеоролик, в якому депутат Підволочиської райради від ВО «Свобода» і помічник нардепа Головка Руслан Дацюк поводив себе непристойно, як зазначили автори відео та свідки скандалу, в одному з барів. ТТ писав про це в статті  Брат нардепа свободівця з Тернопільщини знову в центрі скандалу!? (відео)

Закрити доступ до відео на цьому сервісі можна двома шляхами – або той, хто власне відео розповсюдив, закриває його, або ж це робить адміністрація Youtube на вимогу чи скаргу того, про кого відеоролик.

Перший варіант в даному випалку відпадає, оскільки після закриття відео на Youtube, його «перезалили» на інший сервіс Rutube, де він доступний (дивіться нижче)

А отже зі скаргою до Youtube звернувся або сам «герой» відеоролика Руслан Дацюк, або нардеп Михайло Головко, мотивувавши свою вимогу про блокування відео шантажом чи погрозами на свою адресу зі сторони розповсюджувачів відео.

Сподіваємося, свободівці, які стали фігурантами цього скандалу, все ж не будуть відмовчуватися, а прояснять ситуацію – звідки і чому зявилося це відео і тим паче чому його заблокували на Youtube...

Тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+4 #4 Северин 25.08.2013 18:06
Цитую Віктор 5:
О то депутатів вибрали в минулому році! Цікаво - в Европі буде таке саме після після вступу Україні ?

Європа "завиє від наших патрійотів" в "жупанах та вишиванках на виворіт" надіюсь що тягнибокам надалам заборонять вїзд як злодіям при державному кориті))))
Цитувати
 
 
+6 #3 Владимир 25.08.2013 14:32
Ось тобі і обличчя "захисників нації". Бандерлог - він і у Африці бандерлог!
Цитувати
 
 
+7 #2 Andrey 25.08.2013 13:20
Тут підходить тільки одне слово!"Не дай Боже з діда пана"!!. Одним словом хто має бабки той лізе у владу. А дійсно хороші, розумні люди які знають як і яким чином принести хороші результати для країни, таких у владу не допустять. Візьмуть ти багатих "гамнярів" які їм бабки відкотили тай тішаться зі сторони! От таке наше майбутнє!!!
Цитувати
 
 
+2 #1 Віктор 5 25.08.2013 13:02
О то депутатів вибрали в минулому році! Цікаво - в Европі буде таке саме після після вступу Україні ?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.