Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Хоч і з запізненням, але реконструйований бульвар Д. Галицького урочисто відкрили у Тернополі 25 серпня. Його нове обличчя готували протягом двох місяців. Тепер на бульварі все нове – бруківка, повністю збудований фонтан та дитячий майданчик.

Бульвар освятив настоятель храму Матері Божої Неустанної помочі отець Василь Ліниця. Після спеціальної відправи водограй потішив тернополян – вода рясно спадала на три гранітні квітки фонтану.

За словами Василя Мазурика - директора товариства «Нортон», що займалося встановленням фонтану, водограй зроблено з важкого граніту. Термін його експлуатації – 25 років.

Крім надійності, водограй – безпечний для дітлахів.

«Фонтан на бульварі Данила Галицького – перший, котрий не має конструкцій на дні, всі комунікації  виведені назовні. Тому там при купанні нема чим подряпатися, - зазначає Василь Мазурик. - Це цілком нова конструкція - побудована нова чаша, підведені нові комунікації, передбачені системи фільтрації й пом’якшення води. Водограй має світловий та музичний супровід».

Фонтан зроблений за принципом замкнутого циклу – у нього залили 30 кубів води, яка постійно циркулює. За цим же принципом працюють усі фонтани в місті.

За словами міського голови, із запланованого на бульварі вдалося зробити майже все. Допрацюють лише з покриттям на майданчику та зроблять газони на клумбах. В наступному році розпочнуть влаштовувати доріжки від бульвару до вул. Л. Українки.

Користуючись нагодою, міський голова подякував партнерам – підприємству «Нортон», яке займалося виготовленням та встановленням бруківки та фонтану, підприємству «Спецбуд» компанії «Тернопільбуд», що виконувало  будівельні роботи, та соціальному партнеру –«Укрсиббанку», завдяки якому на бульварі з’явився новий дитмайданчик, та запросив усіх мешканців на на відкриття фонтанів у парку «Топільче», яке відбудеться у вівторок, 27 серпня».

Примтіка ТТ. Як завжди, не обійшлося і без "ложки дьогтю" в цьому всьому. Як визнали самі керівники міста, свіжовстелене  покритття на дитячому майданчику будуть міняти на інше, безпечне...

        

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.