Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

До такого висновку напередодні Дня Міста можна прийти, якщо проаналізувати публічну діяльність міського голови Тернополя Сергія Надала. А на таку думку наштовхнув один з коментарів на сайті.

Якщо пригадуєте, був такий міський голова у Києві Леонід Черновецький. Він співав, підтягувався на перекладині, плавав в басейні та ополонках тощо.

Президент Росії Володимир Путін пішов далі – він і з аквалангом пірнав на морське дно, і рибу ловив, і на винищувачі літав, і гелікоптер пілотував, і на «Ладі Калині» катався, і на аероплані вказував шлях на південь журавлям, і ще багато іншого.

Схоже на те, що міський голова Тернополя Сергій Надал уважно стежив за карєрою цих політиків. А тому також робить такі публічні вчинки, напевне, щоб продемонструвати тернополянам, який у них відчайдушний, талановитий та  спортивний міський голова.

Судіть самі – Сергій Надал ще не будучи мером написав книжку про Тернопіль, про що ми писали в Може і Сергія Надала років через сто перевидадуть вдячні тернополяни, (Черновецький, нагадаємо, співав для киян і навіть видав диск з власними піснями)

Далі – колишній податківець не тільки завзятий футбольний вболівальник, а й сам частенько вдіває спортивну форму та воротарські рукавички.

В 2011 році на Святі зими пан Надал катався на санках, а влітку літав на повітряній кулі, про що ми писали в статті Надал став дворянином і власником простору

Наступного року, у 2012 році, мер Тернополя разом з тоді ще не нардепом Олексієм Кайдою і їхнім лідером Тягнибоком перепливав Тернопільський став.

Цього року мер міста осідлав аквабайк і два дні бороздив плесо ставу, поки не врізався в човен з рятувальниками, про що ми також писали в матеріалі Тепер Сергій Надал точно знає чим смердить і який на смак Тернопільський став.

І це, зазначимо, тільки за неповних три роки.

Які ще публічні «подвиги» видасть пан Надал за два роки, які у нього залишилися до кінця каденції на сьогоднішній посаді, залишається тільки здогадуватися.

І все, до слова, не заради власного задоволення, а задля прихильності та «любові» електорату...

Тернопільський тиждень

          

Коментарі  

 
+5 #3 Северин 26.08.2013 19:06
Цитую Андрій.:
Надал ділом займається. і те, що він вміє і відпочивати, то тільки ПЛЮС

Ділом???? "я з Вами погоджуюсь" по розкраданню бюджетних коштів!!!!! по "теребану" земельних ділянок!!! по "обдиранню" підприємців)))) і.т.п)) по самолюбуванню власним "нарцисизмом" та відпочинку на Італійських гірско-лижних курортах))))
Цитувати
 
 
+10 #2 Антон 26.08.2013 18:39
Кому ПЛЮС?це все показуха і замилюванння очей,дивіться як я близько біля людей який я хороший.побачимо на наступний рік як будуть стояти всі фонтани ремонт доріг,мостів,бу льварі і скверів.тоді можна буде точно сказати чим займаться мер.
Цитувати
 
 
-11 #1 Андрій. 26.08.2013 18:27
Надал ділом займається. і те, що він вміє і відпочивати, то тільки ПЛЮС
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.