Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Зі сторони складається враження, що намісництво Віктора Януковича в нашій області найняло на службу дорогих політтехнологів. Останні півроку Хоптян і його васали помало, але впевнено виграють у націоналістів і націонал-демократів усі тактичні і стратегічні бої.

Навіть у святкуванні питомо українських свят регіонали активніші і ефективніші. Це нічого не вчить тернопільських опозиціонерів.

Два табори у ВО «Свобода» б’ються за право ділити ласі шматки обласного центру, в УДАРі виставляють на аукціон місця у майбутніх списках до місцевих рад, а в «Батьківщині» підкопуються під крісло Василя Деревляного. Трійця антивладних сил Тернопільщини чомусь впевнена, що народ полюбить їх ще раз, не зважаючи на їх пасивність і безсилля.

Тим часом ОДА активно, з розмахом святкує День прапора, вивішуючи рекордне синьо-жовте полотнище, посилає стяги на кораблі українського флоту. Валентина Хоптяна та його заступників видно то тут, то там. Ось вони роздають ключі від автомобілів інвалідам, обіймаються з лемками, отримують ордени від президента для своїх дружин і навіть кладуть квіти до пам’ятника Степану Бандері. Влада не втомлюється хвалитися своїми, а більше чужими успіхами. Нещодавно мільйон тон збіжжя в області зібрали. Так ніби намісник Януковича сам в комбайні сидів. А от асфальтний завод приватний підприємець відкрив. І знову чиновники тут, як тут розхвалюють ініціативи свого київського шефа, пише За Збручем

У цей час жодного опозиційного депутата два місяці на людях не видно і не чутно. Хіба чутка про мордобій між батьківщинівцями Апостолом і Деревляним прогриміла кулуарами. Лише після публічного скандалу через отримання десятків тисяч матеріальної допомоги дехто з парламентаріїв зволив пояснити, що витратив кошти на благодійність.

На день Незалежності України біля пам’ятника Кобзареві опозиціонери зібрали скромний мітинг з менше, ніж ста людей. І то, половина з них зігнані по рознарядці бюджетники. З семи нардепів прийшов тільки Михайло Головко. Обранець від Тернополя Олексій Кайда взагалі чкурнув до Німеччини вболівати за дружину, а виборцям залишив вітальні бігморди. Чи варто дивуватися прогнозам, що Янукович має всі шанси зайняти посаду вдруге?

Статті на тему:

Один з найавторитетніших тернопільських політиків сказав гірку правду про своїх колег, чиновників і "патріотів"

Лідери тернопільських опозиціонерів виконали вказівку Хоптяна (!?) і майже проігнорували День Незалежності (фото)

 

Коментарі  

 
0 #2 ред.ТТ 28.08.2013 11:54
до Коля - спасибі, звичайно, за реакцію і оцінку, але це не матеріал ТТ, а перепост, і в статті чітко це зазначено, та незважаючи на це в даній статті все написано, на нашу думку, правдиво, бо самі не раз писали на цю тему, інакше ми б не перепублікували ...
Цитувати
 
 
-1 #1 Коля 28.08.2013 11:32
галімий сайт і галімі статті!) де тут інформація? написати пару слів про партії в заголовку і жодного слова далі по тексту нема.. абсурд! вже якщо брешете то хоч навчіться це грамотно робити)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.