Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Напевне, у «пивного магната» таки дійсно проблеми з грошима?

Як відомо, зовсім недавно у Тернополі розгорівся скандал між директором «АНТ», депутатом міськради Михайлом Ратушняком і фактичним власником пивзаводу «Опілля», народним депутатом України Ярославом Джоджиком. Нагадаємо, Ратушняк звинуватив свого колишнього партійного боса (по партії УНП) в тому, що останній не повертає йому борг сумі 3 мільйони гривень, які той ніби то взяв у нього свого часу на розвиток Тернопільського пивзаводу. Директор «АНТу» для підігрівання пристрастей навколо конфлікту навіть не погребував своєю посадою і кілька разів виводив на акції протесту простих працівників очолюваного ним підприємства. Хто правий у тому конфлікті – покаже час.

Днями «Українська правда» оприлюднила цікаву інформацію. Як відомо,  в Україні обранці народу мають непоганий соціальний пакет. З поміж багатьох інших привілегій, це щомісячна зарплата близько 15 тисяч, щорічна матеріальна допомога 35 тисяч, а також ніким не контрольовані 17 тисяч 500 гривень кожного місяця на "виконання депутатських повноважень", за витрати яких нардепи нікуди не звітують.

Але, окрім цього, депутати мають ще одну привілею - вони безкоштовно літають Україною. При чому "безкоштовно" - це визначення умовне, тому що за кожен політ нардепа потім оплачує Верховна Рада з хронічно недофінансованого бюджету України.

Кошторисом парламенту передбачено, що депутат має право скористатися безкоштовним транспортом на суму 26 800 гривень на рік, тобто 6 700 гривень на квартал.

Насправді ж депутат може літати скільки заманеться - парламент зобов'язаний відшкодувати всі його видатки, і ніхто не може покарати народного обранця за зловживання привілеєм.

В списку тих, хто безцеремонно користається цим правом, є і Ярослав Джоджик. Він за перших три місця цього року витратив 12 тисяч 126 гривень при нормі у 6 702 гривні. Тобто, з бюджету він «взяв лишніх» більш як чотири тисячі гривень  на власні потреби, тобто, перельоти.

До слова, у списку, оприлюдненому в «Українській правді», прізвища інших народних депутатів від Тернопільщини (Муца, Деревляного, Стойка) не фігурують. Це може означати, що вони або вклалися в норму при здійсненні перельотів по Україні, або ж взагалі не скористалися цим привілеєм.

«ТТ»

Коментарі  

 
+6 #7 Вася 25.07.2011 22:34
ну побачите, долітаються виродки...
Цитувати
 
 
+6 #6 серьожа 25.07.2011 22:05
вирішив знову вклинитися - ратушняк, чмо чмо рідкісне, я в нього три роки працював мерчиком, а потім, бл... не повірите, на Опіллі маю рік досвіду, то от що скажу - чмирі вони обоє, однакові, багаті,так, але нас, молодих пацанів робочих, за бидло мають що один що другий,треба щось добавляти????
Цитувати
 
 
+6 #5 тернополянин 25.07.2011 22:02
мені дивно, що ТТ якось до цієї інформації не підвязав надала зі свободою???
Цитувати
 
 
+7 #4 bvm1948 25.07.2011 21:54
Коли він вже напакується,с-в би жер би,СОРОМНО... .Скоро буде ксьонзувати,роз казувати і вчити за кого голосувати на виборах 12 року.
Цитувати
 
 
+6 #3 умка 25.07.2011 21:22
ратушняк і джоджик, всім відомо, одного гімнистого поля ягідки...
Цитувати
 
 
+7 #2 Северин 25.07.2011 19:36
Куди не "плюнь" всюди попадеш в г...... що наведенні особи що Свободівці......
куди українцю податися?????
Цитувати
 
 
+9 #1 антон 25.07.2011 16:10
а Муцу нафіга літати, він церобить на своєму лесксусі
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.