Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Схоже, на Тернопільщині зараз буквально розгул злочинності як і в буремні 90-ті. Нагадаємо, нещодавно схожим чином і методами пограбували родину підприємця, про що ми писали в статті Тернопільська міліція розшукує злочинців, які особливо жорстоко пограбували успішного бізнесмена.

А три тижні тому в результаті розбійного нападу у киян на Тернопільщині викрали 1 мільйон 600 тисяч, про що ми повідомляли в Тернопільські правоохоронці не можуть розшукати зухвалих грабіжників і готові заплатити за інформацію про них.

І ось черговий шукуючий злочин.

У вівторок відомого на Тернопіллі директора спиртового заводу та його дружину жорстоко катували нелюди. Напад відбувся близько восьмої години вечора.

Жертвами стали  директор ДП «Новосілківський спиртзавод» Кривонос Володимир Павлович та його дружина. У двері помешкання подзвонили і на запитання «Хто?» незнайомі відповіли, що привезли посилку з Німеччини. Господиня, не підозрюючи нічого лихого, спокійно відчинила двері, бо саме у цій країні перебуває її донька.

Вранці, водій приїхавши в узгоджений час і зайшовши в помешкання свого роботодавця, був шокований від побаченого. Подружжя було непритомне та зв’язане. На тілі у людей сліди від розпеченої праски, порвані сухожилля на руках. Володимира Павловича з дружиною госпіталізували в обласну лікарню.

Начальник Підволочиського районного відділу внутрішніх справ, полковник міліції Олександр Олійник повідомив, що нападники були без масок і за словами господині їх було троє. Вони жорстоко познущалися над подружжям і застосували силу. Володимир Кривонос від шокового стану ще не відійшов, тому розмовляти не може. З будинку злочинці забрали небагато. Детальніше, які речі зникли поки що не відомо.

Причини нападу з’ясує слідство. Не відкидають версію про корисні мотиви або пов’язану з професійною діяльністю Володимира Кривоноса.

Місто

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.