Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Пятниця, 6 вересня, післяобідня пора.

Споруда Тернопільської міськради фактично опустіла від працівників. Залишилися на той час тільки охоронці з фірми «Максима» і кілька клерків. Де ж усі поділися?  Загадка просто пояснюється – міський голова Тернополя разом з заступниками і керівниками управлінь покинули робочі кабінети. І як наслідок – після них з роботи розбіглися й підлеглі. Хоча робочий час в мерії регламентований.

Ще ситуація цього ж дня - щопятниці депутати Тернопільської міськради з 17 до 18 години мали б проводити зустріч з громадянами. Такий час вони собі самі призначили. Але 6 вересня тернополяни не змогли зустрітися зі своїми обранцями.

Де ж поділася владна «еліта» Тернополя?

Вони поїхали в Карпати. Так-так. Чимала кількість депутатів ТМР, чи не зі всіх політисил, а також деякі високопоставлені чиновники «махнули» на вікенд. За нашими даними (а наші читачі знають, що ми не помиляємося) – в один з готелів біля Буковелю, який належить їхньому колезі по депкорпусі, будівельному магнату, керівнику «Тернопільбуд» Василю Лило. І найцікавіше – цей депутатський виїзд на природу без офіційних дружин (зараз без жодних натяків) – очолив сам Сергій Надал.

Як такі поїздки виглядають на практиці? ТТ пояснить.

Напередодні формується список з чиновників, бізнесменів і депутатів, які мають бажання провести час разом. Замовляється комфортабельний автобус (своїм транспортом, звісно, ніхто не їде – адже за кермо після такого «відпочинку» може сісти хіба потенційний самогубець). І депутати «скидаються», але не грошима.

Бо оплачують такі поїздки або «нагнуті» спонсори, або бюджет Тернополя (якщо поїздку вдалося оформити як якийсь там семінар, хоча щодо сьогоднішньої похздки ми ще не зясували - часу не було - прим.ТТ). Мова про оренду автотранспорту, пальне,  проживання в комфортабельних готелях, сніданки-обіди-вечірі-розваги тощо.

Але й депутати-бізнесмени до таких поїздок докладаються як можуть: Мандзій – огірками, помідорами та іншою зелениною; Ратушняк і його АНТ – водичкою, квасом, пивком; Ландяк, можливо, більш делікатесною продукцією зі своїх продовольчих магазинів; Гладкий – спиртним зі своїх барів-ресторанів і т.п.

І далі в тому ж плані. Адже і в дорозі такій компанії треба щось їсти-пити.

Тим паче – після «важкого» робочого тижня.

То ж ТТ передає вітання нашим «владоможцям», які, сподіваємося, на момент публікації цієї статті вже повечеряли бринзою та безалкогольною настоянкою під мелодію трембіт в готелі-ресторані пана Лила і розмірковують в суто депутатсько-чиновницькій компанії виключно про те, якби ще більше покращити життя мешканцям Тернополя:)

За чиї кошти вони і їздять на такі «посиденьки» в Карпати…

Нехай довольні і неушкоджені повертаються у неділю, щоб з понеділка знову приступити до "праці" на "благо" тернополян…

Тернопільський тиждень

              

На фото: колись Сергій Надал був "гуцулом" в Карпатах разом з дружиною (і в часі виборів радо публікував такі світлини), а тепер з чиновникам і депутатами за кошти казни або "вдячних" бізнесменів ...

 

Коментарі  

 
0 #12 журналіст 08.09.2013 15:12
Цитую Марян:
Питання до автора статті: що поганого у тому, що колеги по роботі спільно планують відпочинок? Я так розумію, що автор статті бачить зло у тому, що журналісти разом можуть поїхати на якийсь пікнік чи сплав?

дибільний коментар, ми не "нагинаємо" бізнесменів і не їздимо на природу за бюджетні гроші...
Цитувати
 
 
-3 #11 Марян 08.09.2013 12:36
Питання до автора статті: що поганого у тому, що колеги по роботі спільно планують відпочинок? Я так розумію, що автор статті бачить зло у тому, що журналісти разом можуть поїхати на якийсь пікнік чи сплав?
Цитувати
 
 
+5 #10 Северин 08.09.2013 11:03
Цитую ще не набридло:
кому молчім?я тіхо спрашіваю? :cry:

Клоуни на жаль Ви псевдосвободівс ьке бидло!!! і ті що підспівують толерамби!!! (розвалити та знищити національну ідею) ми українці до відповіді ще Вас "притягнемо" на шиї з мотузкою))))
Цитувати
 
 
+1 #9 Северин 08.09.2013 10:58
Цитую ще не набридло:
заздрість? :-* жаба найпотужніший у світі звір....чи то пак млєкопітаюче...подейкують-редактор тт час проводить теж дуже екстривагантно

Цитую От б...:
абсолютно така поведінка властива черні і бидлу, яке раптом опинилося біля владного корита

Поністью погоджуюсь і піддержую))))хо тів добавити комент-але Ваш вилів в 10!!)
Цитувати
 
 
+5 #8 Саша 07.09.2013 19:37
ну, надалу свіжого повітря треба,тай побухати подалі від цікавих очей де тебе знають також треба, не завжди в братіславі тусуватися
Цитувати
 
 
+2 #7 Вано 07.09.2013 10:11
лило знає, що робить :lol: підгодовує конкретно! швидше б вже розформували ту Тернопільщину або Путін прийшов на ту україну і навів порядку! :-* :-*
Цитувати
 
 
-10 #6 ще не набридло 06.09.2013 23:35
а ще більше мінусів ,СЛАБО?клоуни...
Цитувати
 
 
-9 #5 ще не набридло 06.09.2013 23:14
кому молчім?я тіхо спрашіваю? :cry:
Цитувати
 
 
+8 #4 обєктивно 06.09.2013 23:14
тупий народ і заслуговує на таку владу, бидло обирає бидло, але бидло яке трохи вилізло з лайна - тепер стало бидлом в кубі, ви самі виинні в цьому, тернополяни, винавіть частки не знаєте, як ті посіпаки вас оббирають, але то ваша проблема, бо ви їх обрали, я також тернополянин, але це гівно сволотівське ніяк і ніколи не підтримував, бо знав - прийдуть ці голодранці - і обберуть нас до нитки... так і сталося...
Цитувати
 
 
+14 #3 лол 06.09.2013 23:11
то тепер можна їхати до їхніх дружин.. :lol: :P :P :P
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.