Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цікаво – Надал, Мастюх і сам пан Парій свідомо наражають тернополян на біду?

Чи керівники міста та комунального підприємства чекають на лихо?

Пояснюємо – Сергій Надал (ВО "Свобода") – мер Тернополя, Андрій Мастюх ("Фронт Змін")  - керівник КП «Тернопільелектротранс», якому належить теплохід, і пан Парій  - багаторічний капітан «Героя Танцорова», на честь якого і названий відреставрований малий кораблик.

А передісторія подій така - інспектори Мінінфраструктури Україні після аварії теплохода “Булгарія” в Росії перевірили пасажирські судна старше 25 років. 15 з них було вирішено заборонити до експлуатації.

Мінінфраструктури завершило позачергові перевірки суден старше 25 років: з 12 липня Держфлотінспекцією Україні було здійснено 157 позачергових перевірок по всій Україні.

В переліку суден, яким заборонена експлуатація, є і тернопільський  “Капітан Парій”.

Про те, що тернопільський катер міг не пройти перевірки і його внесено до переліку, влада не сказала ані слова. Більше того, на приватному телеканалі ІНТБ є спеціальний сюжет де глядачів запевняють, що плавати на “Капітані Парії” можна без проблем. То де правда?

Фото зроблено у середу, 27 липня, в 19.45, коли теплохід "Капітан Парій" знову набирав пасажирів у рейс....

"ТТ"

Коментарі  

 
0 #8 Олег Михайлович 09.10.2011 20:03
ВСІ ЦІХО! Теплохід "Капітан Парій" пройшов капітальний ремонт, і справді на 95% нове судно. Він просто був не пройшов огляду, через те і заборонили вихід на 1 день.
Цитувати
 
 
+8 #7 Briz 28.07.2011 15:02
Цитую Баця:
хм, на один день заборонили експлуатацыю, а потым дозволили? це щось нове в судноплавствы. Мастюх що задень вспыв зробити з теплоходом? святою водою покропив?



Нічого нового в судноплавстві. Заборону ввели до проведення перевірки. Її ввели через те, що представник Регістру 14 липня був у Кам'янці-Подільському (там також є теплоходи, які курсують Дністром). Наступного дня після заборони перевірку провели.
За один день справилися, тому що восени минулого року перед тим, як спустили теплохід на воду, його представники Регістру оглянули і видали всі технічні документи. Навесні цього року, коли завершили облаштування палуб, "Капітана Парія" ті ж представники Регістру ввели в експлуатацію.
Позапланову перевірку організували всім суднам, старші 25 років, незалежно від того, коли їм востаннє проводили ремонт - 20 років тому чи 2 місяці тому. Через це і перевірка "Капітана Парія" тривала дуже швидко.
Цитувати
 
 
-3 #6 Баця 28.07.2011 11:54
хм, на один день заборонили експлуатацыю, а потым дозволили? це щось нове в судноплавствы. Мастюх що задень вспыв зробити з теплоходом? святою водою покропив?
Цитувати
 
 
+7 #5 Briz 28.07.2011 09:07
Шановна редакція "ТТ". Ви краще візьміть інтерв'ю у згаданих Вами осіб (Надал, Мастюх, Парій), а не пишіть власні домисли.
Теплохід був заборонений до експлуатації лише один день - 14 липня. 15 липня приїхав представник Регістру і провів огляд "Капітана Парія". Після цього судно дозволили експлуатувати без жодних зауважень.
"Капітан Парій" (колишній ПТ-50) - на 95% нове судно. Від старого в ньому залишилась тільки рама. Двигун той самий, але йому зробили капітальний ремонт.
Не знаю, чи переконав "ТТ". Тому раджу інформацію отримати з перших вуст.
Цитувати
 
 
0 #4 Олег 28.07.2011 00:16
давайте кинемо клич на інших інтернет ресурсах - люди, новий-старий теплохід КЕППАРІЙ - небезпечний, так заявила фахова комісія, а якщо матюхам-надалам це всерівно, то мусимо самі про це думати
Цитувати
 
 
+6 #3 свободівець 27.07.2011 23:49
ну, Надалу якось незручно зараз цей катер критикувати і забороняти на ньому плавати, він же свого часу його помпезно відкривав, на день журналіста 6 червня, якщо не помиляюся, шампанське жльопав Серьожа Віталійович в честь цього з писаками і понти ганяв перед камерами, то що йому тепер робити?
Цитувати
 
 
+2 #2 Антон 27.07.2011 23:40
ні, ну дійсно дауни при владі - що Мастюх-тролейбусник головний, якому той титанік належить, що його начальник Надал. Ну як пускати в рейси плавзасіб, яки вичерпав свій ресурс з десяток років тому, попіарилися що зробили і хватить! Що там в цьому випадку прибічники свободівської влади зараз пистатимуть? Що Надал "лапочка", а старе корито Капітан Парій абсолютно безречне???
Цитувати
 
 
+5 #1 Умка 27.07.2011 21:51
поки грім не вдарить - Надал з побратимами не перехреститься...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.